28 Μαρ 2011

Ναι στον Υγιή Αθλητισμό!

Ο χώρος του αθλητισμού δυστυχώς έχει δεχθεί πολλά πλήγματα και μάλιστα πολλά είναι τα πρόσφατα παραδείγματα τον τελευταίο καιρό, που είχαμε και την περισσή ''χαρά'' να παρακολουθήσουμε από τις οθόνες των τηλεοράσεών μας..... Εμείς όμως συνεχίζουμε να λέμε ΝΑΙ στον υγιή αθλητισμό, γιατί αυτόν θέλουμε και αυτόν στηρίζουμε! Ένα από τα θετικά παραδείγματα αυτού είναι η κίνηση του Γιώργου Αμανατίδη, δημοτικού συμβούλου και πρώην ποδοσφαιριστή και της Κατερίνας Δουρέκα-Ταφλαμπά, κοινοτικής συμβούλου, αμφότεροι εκλεγμένοι στην Ε' Κοινότητα Πειραιά, οι οποίοι επισκέφθηκαν διάφορα σχολεία της περιοχής και μοίρασαν δωρεάν εισιτήρια για ποδοσφαιρικό αγώνα!
Συγκεκριμένα τα εισιτήρια αφορούσαν τον φιλικό, ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Μαρτίου και ήταν μια προσφορά του προέδρου του Ολυμπιακού, κ।Μαρινάκη.
Και τελικά αυτό ζητούμε, για να μην πω απαιτούμε από τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό, γιατί έχουν τα μέσα και τον τρόπο να προάγουν τον υγιή αθλητισμό και το αληθινά φίλαθλο πνεύμα. Θέλουμε να βλεπουμε αθλητική και όχι ''βαρβαρική'' δραστηριότητα στα γήπεδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ