30 Απρ 2011

Οι Πειραιώτες εν Δράσει μας ενημερώνουν για το Άσθμα και τις Αλλεργίες


Η εκδήλωση με θέμα ''Το Άσθμα και οι Αλλεργίες που προκαλούνται την άνοιξη'' πραγματοποιήθηκε, όπως σας είχαμε ενημερώσει, την Πέμπτη, 28 Απριλίου στο χώρο του Β2 ΚΑΠΗ στον Προφήτη Ηλία με πρωτοβουλία της κίνησης ''Πειραιώτες εν Δράσει''. Η εκδήλωση κρίθηκε επιτυχημένη, καθώς συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών πολιτών, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και παρακολούθησαν την ομιλία του ιατρού-πνευμονολόγου κου Νίκου Καρβουνά.
Ο ιατρός εξήγησε με τη βοήθεια σλάιντς για το άσθμα και τις αλλεργίες που προκαλούνται κατά την περίδο της άνοιξης και ταλαιπωρούν μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού,κυρίως τα παιδιά και τους νέους και στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού.
Αφού ολοκληρώθηκε η ομιλία οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν σε προσωπικό επίπεδο με τον γιατρό και με τα μέλη της κίνησης ''Πειραιώτες εν Δράσει'' και προέτρεψαν τους νέους να συνεχίσουν τη δραστηριότητά τους.
Ήταν μια εκδήλωση με πρωτοβουλία της πειραιώτικης κίνησης σε συνεργασία με τον γιατρό κο Καρβουνά και το Β2 ΚΑΠΗ, που εκτός από την ιατρική ενημέρωση, ήταν και μια ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα οι παρευρισκόμενοι και να ανταλλάξουν απόψεις για τον Πειραιά και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ