29 Απρ 2011

ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕΣΑ Σ΄ΟΛΑ!!!


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Κερατσινίου εγκαινιάζει την Παρασκευή 29 Απριλίου στις 8 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», έναν περιεκτικό κύκλο εκδηλώσεων με σημείο αναφοράς τους νέους και τίτλο «Οι Νέοι Μέσα Σ΄ Όλα». Προκειται για μια σειρά εκδηλώσεων με σκοπό τ ην ανάδειξη της νεανικής δημιουργίας σε τοπικό επίπεδο, αλλά και την επαφή των νέων με την σύγχρονη καλλιτεχνική παραγωγή.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης με σύνθημα «Μη ζεις στον κόσμο τους. Αναζήτησε σ’ αυτόν τον δικό σου» έχει ως εξής:

- Παρασκευή 29 Απριλίου, στο προσκήνιο έρχεται η σύγχρονη εναλακτική μουσική παραγωγή της πόλης, με τα νεανικά συγκροτήματα «Άνευ Όρων», «Only Sundays» και «Oblivion Lighthouse»
- Παρασκευή 6 Μαΐου, στις 8 μ.μ., ομιλία του Ψυχολόγου MSc Γιώργου Μπρισκόλα για το άγχος που αντιμετωπίζουν οι νέοι εν όψει εξετάσεων, αλλά και την προβολή της ταινίας «Μικρά βήματα σ’ έναν μεγάλο κόσμο» της βραβευμένης σκηνοθέτιδας Καλλιόπης Λεγάκη.
- Σάββατο 7 Μαΐου, στις 8 μ.μ., παράσταση stand-up comedy με τίτλο «Δύσκολα τα Πράγματα» και στην οποία πρωταγωνιστεί ο δημοφιλής ηθοποιός και μετρ του είδους Γιώργος Χατζηπαύλου.
Τέλος Καθόλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου «Μελίνα Μερκούρη» θα φιλοξενηθεί έκθεση σκίτσου και ζωγραφικής των τμημάτων εφήβων της ΔΗΚΕΠΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ