18 Μαΐ 2011

Άρπαξαν περιπολικό μέσα από τα χέρια αστυνομικών!

Ένα περίεργο περιστατικό με δύο αστυνομικούς τραυματίες και ένα κλεμμένο περιπολικό βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 7 το απόγευμα, προκαλώντας προβληματισμό στην Ελληνική Αστυνομία για τα κίνητρα των δραστών.

Αν και δεν έχει διευκρινιστεί ποιοι είναι οι δράστες, προς το παρόν τις έρευνες τις έχει αναλάβει η Ασφάλεια, η Αντιτρομοκρατική παρακολουθεί διακριτικά και περιμένουν τις καταθέσεις των δύο τραυματισμένων αστυνομικών, για να φωτίσουν την υπόθεση.

Όλα ξεκίνησαν πέντε λεπτά μετά τις 7, όταν άγνωστος τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και παραπονέθηκε ότι στη συμβολή των οδών Αιόλου και Επικούρου, στην Πεύκη, περιφέρονται άτομα που ενοχλούν περαστικούς.

Στο σημείο έσπευσε ένα περιπολικό της ‘Άμεσης Δράσης με δύο αστυνομικούς, οι οποίοι μόλις άνοιξαν την πόρτα δέχτηκαν καταιγισμό πυροβολισμών από ένα άγνωστο άτομο.

Ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο ΚΑΤ. «Πιθανότατα μιλάμε για ενέδρα. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα…» τονίζει αξιωματικός της Ασφάλειας και προσθέτει: «Τουλάχιστον πέντε σφαίρες βρήκαν τους αστυνομικούς. Αν και φορούσαν αλεξίσφαιρα, οι σφαίρες διαπέρασαν το γιλέκο, ωστόσο αυτό κατάφερε να τους κόψει την ορμή».

Άρπαξαν περιπολικό

Μόλις οι αστυνομικοί έπεσαν τραυματίες, ένας άγνωστος που είναι πιθανότατα συνεργός και τραυματίας επιβιβάστηκε στο περιπολικό και εξαφανίστηκε στα στενα της περιοχής.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και λίγη ώρα αργότερα το περιπολικό εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην οδό Θεσσαλονίκης στην Κηφισιά.

Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για ένα νεαρό άτομο, που βγήκε έξω τρέχοντας και φαινόταν να είναι τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα, χωρίς αυτό μέχρι στιγμής να έχει επιβεβαιωθεί.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Στον Ερυθρό Σταυρό μεταφέρθηκε ένας πολίτης, ο οποίος χειρουργείται αυτήν την ώρα. Φέρει τραύματα από σφαίρα στο μηρό και στο χέρι.

Οι δύο αστυνομικοί διακομίστηκαν στο ΚΑΤ. Ο ένας εξ αυτών έχει τρεις σφαίρες στο στήθος και νοσηλεύεται διασωληνωμένος αλλά η κατάστασή του είναι υπό έλεγχο. 
PROTO THEMA

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ