27 Ιουν 2011

Κόντρα στον παρασιτισμό του ελληνικού αθλητισμού!

Πρώτο θέμα τις τελευταίες μέρες είναι οι αποκαλύψεις για τη διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα. Πράγματα που λίγο-πολύ τα ξέραμε, αλλά ήρθε η ώρα να βγουν στο φως και να δείξουν την βρωμιά του ελληνικού αθλητισμού σε όλο το μεγαλείο της.

Κόντρα σε όλον αυτόν τον παρασιτισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου, που μονοπωλεί το ενδιαφέρον αυτές τις μέρες, εμείς θα δείξουμε την άλλη πλευρά του αθλητισμού..... Την αγνή και θετική πλευρά....
Και τι πιο κατάλληλο για να αναδειχθεί αυτή η πλευρά από ένα σχολικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ);

Το περασμένο Σάββατο 18 Ιουνίου ο αθλητικός σύλλογος ''Φοίνικας Αγίας Σοφίας'' διοργάνωσε το 3ο Σχολικό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της Ε' Κοινότητας Πειραιά για μαθητές δημοτικών και γυμνασίων.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου Λυκείου Πειραιά και έλαβαν μέρος 40 μαθητές, που γέμισαν με την παρουσία τους το γυμναστήριο.

Ήταν τόσο ωραίο να βλέπεις μικρά παιδιά να αγωνίζονται, να προσπαθούν, να αγωνιούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους πάντα μέσα στα πλαίσια του υγιούς αθλητισμού και συναγωνισμού!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Ε' κοινότητας Πειραιά Σκορδίλης Θεόδωρος, ο αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Πειραιά Θεοδώρου Αντώνης και η κοινοτική σύμβουλος Κατερίνα Ταφλαμπά-Δουρέκα και στη συνέχεια βράβευσαν τους νικητές.
Βοηθοί σε αυτήν την προσπάθεια ήταν ο Αθλητικός Οργανισμός Πειραιά, που παρείχε τα έπαθλα και το σούπερ-μάρκετ Σκλαβενίτης, που χορήγησε χυμούς και νερά.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος και μας θυμίζουν την ωραία πλευρά του αθλητισμού!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ