26 Ιουν 2011

Η Σακίρα και ο Πικέ για διακοπές στη Μύκονο

Πριβέ στιγμές πάθους για Σακίρα και Πικέ στη Μύκονο

 
Πιο μαζί… δεν γίνεται. Το φουλ in love διάσημο ζευγάρι Σακίρα και Ζεράρ Πικέ απόλαυσε ολιγοήμερες διακοπές στη Μύκονο, αλλά οι δυο τους αναχώρησαν άρον άρον, όταν οι παπαράτσι τούς αντιλήφθηκαν και άρχισαν ένα κυνηγητό άνευ προηγουμένου, προκειμένου να τους απαθανατίσουν σε τρυφερά τετ α τετ.


Το «ΘΕΜΑ People» εξασφάλισε οπτικό υλικό στο οποίο φαίνονται Σακίρα και Πικέ σε τρυφερές στιγμές στη θαλαμηγό που τους μετέφερε από το ξενοδοχείο σε απόμερη παραλία για να απολαύσουν πριβέ στιγμές στον ήλιο και τη θάλασσα.



Η Σακίρα, φορώντας ένα ροζ στενό φόρεμα που αναδείκνυε τις καμπύλες της, και ο Πικέ με μαγιό και μπλουζάκι κατέβηκαν κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου από τα σκαλιά του ξενοδοχείου και επιβιβάστηκαν στο tender της θαλαμηγού που θα τους μετέφερε στην απόμερη παραλία.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής το ζευγάρι έδειχνε πόσο ερωτευμένο είναι, ενώ το πάθος τους φούντωσε όταν ανέβηκαν στο σκάφος. Η Σακίρα άρχισε να λικνίζεται μπροστά στον αγαπημένο της, ο οποίος της έπιασε τη μέση και της έδωσε ένα τρυφερό φιλί στα χείλη. Η σαμπάνια και η μουσική χαλάρωσαν τους δύο σταρ, οι οποίοι κοιτάζονταν κατάματα, ψιθυρίζοντας λόγια έρωτα και πάθους.

Αναρτήθηκε από Πρώτο ΘΕΜΑ online

Πάλι καλά που η Ελλάδα είναι πλούσια σε φυσική ομορφιά, κέφι και ό,τι χρειάζεται κάποιος για τις διακοπές του. Ας φανούμε λοιπόν αντάξιοι αυτών των χαρισμάτων και ας εκμεταλλευτούμε σωστά τον τουρισμό!!! Σίγουρα, είτε μας ενδιαφέρει το ζευγαράκι Σακίρα-Πικέ είτε όχι, είναι μια πολύ καλή διαφήμιση για τη χώρα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ