28 Ιουλ 2011

Επεισόδια στην Ακτή Ξαβερίου στο Πειραιά

Μικροεπεισόδια μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και ιδιοκτητών ταξί σημειώθηκαν το πρωί έξω από την ακτή Ξαβερίου στο λιμάνι του Πειραιά, όπου οι αυτοκινητιστές πραγματοποιούν από τα ξημερώματα παράσταση διαμαρτυρίας χωρίς τα αυτοκίνητά τους, αντιδρώντας στο άνοιγμα του επαγγέλματός τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μια ομάδα από ιδιοκτήτες ταξί στην οδό Χατζηκυριακού θέλησαν να εμποδίσουν την έξοδο των τουριστικών λεωφορείων από το λιμάνι. Η αστυνομία επενέβη και τους απώθησε χωρίς να υπάρξει συνέχεια στο επεισόδιο.
Οι ιδιοκτήτες των ταξί σκοπεύουν, σύμφωνα με πληροφορίες, να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο του Πειραιά.
Το λιμενικό σώμα ανακοίνωσε ότι στο λιμάνι του Πειραιά έχουν προσεγγίσει από το πρωί πέντε κρουαζιερόπλοια με περίπου 5.000 επιβάτες αλλά μέχρι στιγμής δεν εμποδίζεται έως τώρα η είσοδος και έξοδος των τουριστών απο το λιμάνι.
Οι ταξιτζήδες που αντιδρούν στο άνοιγμα του επαγγέλματός του έστειλαν χθες επιστολή προς τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γιάννη Ραγκούση, με την οποία ζητούν να συναντηθούν άμεσα μαζί του.
imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ