28 Αυγ 2011

Νέα παιδική χαρά στην Τζαβέλα στον Πειραιά


Το οικόπεδο, ιδιοκτησίας Ο.Σ.Κ., έκτασης περίπου ενός στρέμματος, στη συμβολή των οδών Τζαβέλα και Νεωρείων, που  ήταν επί χρόνια σκουπιδότοπος και εστία μόλυνσης, διαμορφώνεται σε χώρο πρασίνου και παιδική χαρά. Συνεργεία του Δήμου Πειραιά, δουλεύουν εντατικά για τον καθαρισμό του χώρου και για τη διαμόρφωση του. 

Για το γεγονός αυτό ο Δήμαρχος Β. Μιχαλολιάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση: « Δεν μπορούμε να ανεχθούμε άλλο να απαλλοτριώνει το κράτος – ο Ο.Σ.Κ. – ένα ακίνητο και να έχει ένα σκουπιδότοπο. Γι΄ αυτό λοιπόν αυτό τον σκουπιδότοπο, στην καρδιά της πόλεως, εμείς από σήμερα θα τον αποδώσουμε στον Πειραϊκό λαό, ως χώρο πρασίνου και παιδική χαρά.».
Κατά την διάρκεια των εργασιών παρόντες ήσαν: ο Δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Αντιδήμαρχος πρασίνου και κηποτεχνίας Γιώργος Βοϊδονικόλας, ο Αντιδήμαρχος οδοποιϊας και ηλεκτρολογικού κ. Πέτρος Πουλικαράκος, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα καθαριότητας κ. Ηλίας Κατσαφάδος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Στέλιος Διαμαντίδης, καθώς και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες.
πηγη pireastime.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ