28 Σεπ 2011

Δυσκολεύεται να βρει δουλειά και ο γιος του Πρωθυπουργού!

Ο Αντρίκος Παπανδρέου είναι ο μεγάλος γιος του Γιώργου Παπανδρέου από τον πρώτο γάμου του. 29 χρονών σήμερα, όταν τον ρωτάνε για το επώνυμο του απαντά σύμφωνα με το ΒΗΜΑ της Κυριακής «απλή συνωνυμία».


Και σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ο Αντρίκος που υπηρέτησε στους αλεξιπτωτιστές και συμμετέχει σε πορείες-έχει μάλιστα πάρει μέρος σε καταλήψεις- δεν χρησιμοποίησε πολιτικό μέσο για να αποφύγει τα δύσκολα.

Ο ίδιος δηλώνει ότι παρότι με πλούσιες σπουδές, σε Κοινωνιολογία, Στατιστική και με ειδίκευση στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, δυσκολεύεται να βρεί δουλειά.

"Δυστυχώς, η κρίση κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα. Αλλά οι εταιρείες δεν πρέπει να διώχνουν εργαζόμενους, έμπειρο εργατικό δυναμικό, που θα μπορούσε να συνεισφέρει στην ανάπτυξη", λέει ο ίδιος, εκφράζοντας την προσδοκία του, να βγει η χώρα "όπως πραγματικά τη θέλουμε, μία χώρα που θα υπερκεράσει τις άλλες κι αυτό που πρέπει να ξέρουμε είναι, ότι όλοι μαζί μπορούμε" λέει

Όταν ερωτάται πώς νιώθει, που ο πατέρας του ηγείται μίας κυβέρνησης που κόβει μισθούς και συντάξεις, απαντά:

"Δεν τον βλέπετε; Του πατέρα μου τα μαλλιά άσπρισαν σε τρεις μήνες. Το παλεύει όσο μπορεί, στεναχωριέται, προσπαθεί. Κι όσο γι' αυτά που λένε ότι γυμνάζεται, δε γυμνάζεται απλά για τον εαυτό του, γυμνάζεται για να είναι δυνατός για τη μάχη που δίνει κάθε μέρα. Εάν δεν τα ζεις από μέσα, κανείς δεν ξέρει συμβαίνει", λέει.

Αναρτήθηκε από Lifo

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ