30 Οκτ 2011

Ένα νέο ξεκίνημα στον Πειραιά από νέα παιδιά

Δύο εξαίρετα παιδιά του Πειραιά και καλοί μας φίλοι, ο Δικηγόρος κ. Αλέξανδρος Καράβης και ο Ασφαλιστής και Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων κ Γεράσιμος Αγγελετάκης άνοιξαν τα φτερά τους στις 17 Οκτωβρίου 2011, στην δικηγορία ο ένας και στις ασφάλειες ο άλλος με τα εγκαίνια ενός άριστα οργανωμένου γραφείου στην οδό Νοταρά 49,
στο κέντρο του Πειραιά και μάζεψαν γύρω τους πολλούς φίλους και συνεργάτες τους, που προσήλθαν να τους συγχαρούν και να τους ευχηθούν καλές δουλειές.
Παραβρεθήκαμε και μεις με χαρά και είδαμε πόσο αγαπητοί είναι οι φίλοι μας, νέοι επαγγελματίες, ο Αλέξανδρος και ο Μάκης, στον Πειραιά.
Μεγάλη η χαρά όλων μας για αυτό το καλό ξεκίνημα των νέων ανθρώπων, ανάμεσα στους παρευρισκομένους διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Βουλευτή κ. Δημήτρη Καρύδη, τον Αντιδήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Νίκο Οικονομάκη, τον Δημοσιογράφο και Εκδότη κ. Γαβρήλο Αμεραλή, τις Κοινοτικές Συμβούλους κ.κ Αικατερίνη Δουρέκα, Δέσποινα Γιατράκου, την Μηχανικό κ. Μαρίνα Κριτσωτάκη, , το Μέλος του Δ.Σ του Τζανείου κ. Τάκη Δόκο, τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Υδραίο, το Δρ. Κοινωνιολογίας και Πρόεδρο της Σχολής Ελληνολογίας Ηλία Φιλιππίδη και τη συνεργάτιδά τους και Δικηγόρο κ. Στέλλα – Μαρία Ταφλαμπά.

Το κρασί, τα εδέσματα και οι ευχές έδιναν και έπαιρναν μέχρι πολύ αργά. Ευχόμαστε καλές δουλειές και πάντα με αγάπη και Υγεία.

Γιάννης Κανατσέλης
Πηγή: Η Φωνή των Πειραιωτών

1 σχόλιο :

gaudi είπε...

Ευχόμαστε καλές δουλείες κ μεγάλες επιτυχίες!! Καλή αρχή!!

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ