24 Νοε 2011

Όλα τα σενάρια πρόκρισης του Ολυμπιακού

Διαβάστε τα ένα προς-ένα, ακόμη και με τα πιο… περίεργα αποτελέσματα

Μετά το διπλό του Ολυμπιακού στο «Βελοντρόμ» με 1-0 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 6ου Ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν φωτιά στα κομπιουτεράκια με τα σενάρια πρόκρισης.

Διαβάστε όλα τα σενάρια, ένα προς-ένα, ακόμη και με τα πιο… περίεργα αποτελέσματα.

1) Ο Ολυμπιακός περνάει με νίκη, εάν ταυτόχρονα δεν κερδίσει η Μαρσέιγ στην Ντόρτμουντ. Εάν κερδίσει η Μαρσέιγ, προκρίνονται οι Γάλλοι και ο Ολυμπιακός πάει στο Europa League.

2) Εάν ο Ολυμπιακός έρθει ισοπαλία, εξαρτάται από πολλά. α) Εάν παράλληλα κερδίσει και η Μαρσέιν, οι Γάλλοι συνεχίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ολυμπιακός στο Europa League. β) Εάν λήξει ισόπαλο το άλλο ματς, πάλι οι Γάλλοι συνεχίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ και οι «ερυθρόλευκοι» στο Europa League. γ) Εάν η Ντόρτμουντ κερδίσει την Μαρσέιγ, τότε, όλα εξαρτώνται από το εύρος της νίκης των Γερμανών και υπάρχουν και 4 υποσενάρια...

Πρώτο σενάριο. Εάν η Ντόρτμουντ κερδίσει με τρία ή τέσσερα γκολ διαφορά, ο Ολυμπιακός περνάει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Δεύτερο σενάριο. Εάν η Ντόρτμουντ κερδίσει με πέντε γκολ και πάνω, οι Γερμανοί συνεχίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ολυμπιακός στο Europa.
Τρίτο σενάριο. Εάν η Ντόρτμουντ κερδίσει με ένα γκολ διαφορά, στο Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζει η Μαρσέιγ και στο Europa ο Ολυμπιακός.
Τέταρτο σενάριο. α) Εάν η Ντόρτμουντ κερδίσει με δύο γκολ διαφορά, εξαρτάται το αποτέλεσμα. Με 2-0, ο Ολυμπιακός συνεχίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και η Μαρσέιγ στο Europa. β) Εάν το Ντόρτμουντ-Μαρσέιγ έχει δύο γκολ διαφορά, δηλαδή έρθει 3-1, 4-2, 5-3 κ.ο.κ, η Μαρσέιγ περνάει στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ολυμπιακός στο Europa League.

3) Εάν ο Ολυμπιακός ηττηθεί, μπορεί να προσμένει μόνο σε πρόκριση στο Europa League. Πως; Εάν η Ντόρτμουντ δεν κερδίσει. Διότι σε αντίθετη περίπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» μένουν τέταρτοι.

Τα κριτήρια σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ή περισσότερων ομάδων όπως τα δίνει η UEFA.

1. Περισσότεροι βαθμοί στα μεταξύ τους.
2. Διαφορά γκολ στα μεταξύ τους
3. Περισσότερα εκτός έδρας γκολ στα μεταξύ τους.
4. Διαφορά γκολ σε όλα τα ματς του ομίλου
5. Καλύτερη επίθεση σε όλα τα ματς
6. Κατάταξη της χώρας

Πηγη: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ