27 Δεκ 2011

Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά


Στο πνεύμα των Χριστουγέννων, με πρωταγωνιστές τα παιδιά του Πειραιά, πραγματοποιήθηκε η γιορτή των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου, στην αίθουσα εκδηλώσεων «pass port», στην πλατεία Κοραή, την Παρασκευή (23/12/11).

Με σκετς, ποιήματα και με Χριστουγεννιάτικα σκηνικά, τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών, ψυχαγώγησαν μικρούς και μεγάλους.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, μιλώντας στην εκδήλωση, τόνισε μεταξύ άλλων:
« Αγαπημένα μας παιδιά, με την παρουσία σας σήμερα βάζετε φως, χρώματα, αγάπη, αγνότητα και ανθρωπιά στη ζωή μας. Τα χαμόγελά σας είναι η καλύτερη ανταμοιβή για όλους μας.»
Στη συνέχεια, ο κ. Μιχαλολιάκος, παρακολούθησε σε σκετς των παιδιών τη «Γέννηση του μικρού Χριστού», «τους μάγους με τα δώρα», «το άστρο της Βηθλεέμ» κ.α.
Η Αντιδήμαρχος των Βρεφονηπιακών Σταθμών, κ. Λίτσα Σαρρή τόνισε:
«Για πρώτη φορά η γιορτή των σταθμών μας είναι ενταγμένη στο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Δήμου και τα μικρά παιδιά του Πειραιά, συμμετέχουν ενεργά στα δρώμενα της πόλης μας.
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχό μας κ. Β. Μιχαλολιάκο, για τη χορηγία που εξασφάλισε από τον ΟΛΠ και όλα τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών πήραν από μία δωροεπιταγή ύψους 80 ευρώ.
Προτεραιότητά μας και για το 2012 είναι να μην μείνει κανένα παιδί έξω από την αγκαλιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου, όπως και τη χρονιά που φεύγει, το καταφέραμε με πολύ δουλειά, με πνεύμα αλληλεγγύης και σεβασμού στον πολίτη.
Σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια του νέου παιδικού σταθμού που δημιουργούμε στο Νέο Φάληρο, σε δύσκολους καιρούς, αν σκεφτεί κανείς ότι σε άλλους Δήμους κλείνουν παιδικοί σταθμοί εξαιτίας των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν.
Εύχομαι το 2012 να είναι μια μία χρονιά που θα φέρει περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά.»
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και Αναπληρωτής Δημάρχου κ. Αν. Κάρλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ