29 Δεκ 2011

Βράβευση των νέων φοιτητών από τον Δήμο Κορυδαλλού

Τους εισαχθέντες στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας θα βραβεύσουν σε ειδική εκδήλωση ο Δήμος Κορυδαλλού και η Ένωση Συλλόγων Γονέων την Τρίτη 3 Ιανουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα στο «Σινέ Παράδεισος». Συνολικά θα βραβευθούν 360 μαθητές των πέντε γενικών Λυκείων, του ΕΠΑΛ, καθώς και του Εσπερινού Λυκείου της πόλης που πέρασαν με επιτυχία τις Πανελλήνιες Εξετάσεις του περασμένου Ιουνίου.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης εκφράζει τα συγχαρητήρια του σε όλους τους μαθητές και τις οικογένειες τους. «Ο Δήμος Κορυδαλλού βρίσκεται πάντα στο πλευρό των μαθητών, των γονέων τους και των εκπαιδευτικών της πόλης. Ιδιαίτερα σήμερα, το σχολείο καλείται να ανταπεξέλθει σε ένα διπλό ρόλο: να παραμείνει ο χώρος μετάδοσης της γνώσης, καθώς και ζωντανό κύτταρο κοινωνικής αλληλεγγύης σε επίπεδο γειτονιάς. Παρά το γεγονός ότι βιώνουμε μια περίοδο όπου τα πάντα δοκιμάζονται σκληρά, η γνώση παραμένει ισχυρή δύναμη. Και η παιδεία αποτελεί το μοναδικό εργαλείο και ασπίδα για να διορθώσουμε τις στρεβλώσεις του παρελθόντος, για να δημιουργήσουμε μια κοινωνία καλύτερη, μια χώρα ισχυρότερη».


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Κορυδαλλού δίνει ιδιαίτερη προτεραιότητα σε θέματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης με δράσεις, όπως το Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης, τα προγράμματα πολιτισμού στα σχολεία, καθώς και τις Καλλιτεχνικές Σχολές του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ