27 Φεβ 2012

Πρόσκληση αλληλεγγύης


Δίπλα μας υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, που περνούν πολύ πιο δύσκολα από εμάς, γιατί δεν καταφέρνουν να εξασφαλίζουν ούτε τα βάσικα για την διαβίωση τους.
Σε τέτοιες δύσκολες περιόδους λοιπόν μας δίνεται η ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά μεταξύ μας, με τους συνανθρώπους μας
και να θυμηθούμε λίγο το ελληνικό φιλότιμο.
Η παρακάτω πρόσκληση είναι μια τέτοια ευκαιρία:

Δίκτυο αγάπης και προσφοράς

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ
Προσφοράς ειδών και Κοπή Πίτας Αστέγων


Οι Κοινωνικοί, Φιλανθρωπικοί και Εθελοντικοί Σύλλογοι, Σωματεία, Δίκτυα και Ομάδες, «Έν Πλώ», Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Hertfordshire & IST College, "Πειραιώτες εν Δράσει", Γραμμή Ανθρωπιάς Κορυδαλλού, 5ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων, Ε.Σ.Η ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, Ε.Ε.Σ/ Περιφερειακό Τμήμα, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, καλούν λοιπούς φορείς και δημότες του Πειραιά και της ευρύτερης περιοχής, να προσέλθουν στο ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ της Αντιπεριφέρειας Πειραιά, ΤΣΑΜΑΔΟΥ & ΖΩΣΙΜΑΔΩΝ 44 ΠΕΙΡΑΙΑ,

Πέμπτη 1 Μαρτίου από ώρα 12 το Μεσημέρι 7 το Απόγευμα

Ας προσφέρουμε ότι δύναται ο καθένας μας, για την ενίσχυση των απόρων και αστέγων συμπολιτών μας. Κάθε προσφορά είναι δεκτή, ακόμα και η παρουσία, με ένα καλό λόγο, είναι αρκετή. Ας δείξουμε όλοι την αγάπη και την αλληλεγγύη μας. Τα τρόφιμα θα δοθούν στην Εκκλησία Αγίων Αναργύρων Καλλίπολης για την ενίσχυση των συσσιτίων της. Ρούχα και λοιπά είδη ατομικής Υγιεινής (σαμπουάν, σαπούνια, χλωρίνες κλπ) θα διατεθούν για τα λουτρά Αστέγων της Αντιπεριφέρειας Πειραιά.

Στις 7 το Απόγευμα θα κοπεί η πίτα των αστέγων στον ίδιο χώρο
Θα ακολουθήσει μικρό κέρασμα σους χορηγούς, δωρητές και παρευρισκομένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ