30 Μαρ 2012

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡ. ΣΥΛ. Π ΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΡΑΣΗ "ΩΡΑ ΓΗΣ 2012"

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς,  συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία που διοργανώνει η WWF – ΕΛΛΑΣ «H ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ», καλεί τον εμπορικό κόσμο της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά
να συμμετέχει ενεργά στην παγκόσμια προσπάθεια ενάντια στην κλιματική αλλαγή, το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 20.30 και για μια ώρα:        

-         Με μείωση του φωτισμού των καταστημάτων τους ή
-         Με κλείσιμο των φώτων των βιτρινών τους
στέλνοντας το μήνυμα, ότι όλοι μαζί μπορούμε να δράσουμε ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη, καταδεικνύοντας την ευαισθησία μας στην καταστροφική και αλόγιστη χρήση του περιβάλλοντος.

Την μέρα αυτή, άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πόλεις και χωριά - πασίγνωστες τοποθεσίες, μνημεία και κτίρια - θα σβήσουν τα φώτα τους για μια ώρα, διαμηνύοντας ότι έχουμε ανάγκη μίας δέσμευσης για δράσεις που θα μειώσουν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, ώστε να εξασφαλίσουμε άμεσα και μακροπρόθεσμα το μέλλον του πλανήτη. 

          Η «ΩΡΑ ΓΗΣ 2012» ενώνει την ανθρωπότητα, δίνει φωνή και δύναμη στις τοπικές κοινωνίες και στον πολίτη και είναι ένα μήνυμα προσωπικής δέσμευσης για τον καθένα από εμάς.
          Συμμετέχοντας έμπρακτα, ατομικά και συλλογικά στην σημαντική αυτή πρωτοβουλία, συμβάλλουμε στην βιωσιμότητα του πλανήτη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ