31 Μαρ 2012

Κάλεσμα του Δήμου Πειραιά προς εμπόρους και οργανώσεις για ενίσχυση των οικονομικά αδυνάτων


Η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει πολλούς συνδημότες μας να βρίσκονται αντιμέτωποι ακόμα και με την επισιτιστική τους επάρκεια . Όσο τα εισοδήματα μειώνονται τόσο οι ανάγκες των ανθρώπων γιγαντώνονται.


Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π., κ. Πασχαλίνα Καλαγιά Καραμαλάκου καλούν τους δημότες της πόλης, επιχειρηματίες, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, οργανισμούς, φιλανθρωπικές οργανώσεις και όλους όσοι θέλουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια κίνηση αλληλεγγύης που ευελπιστούμε ότι θα ανακουφίσει πλήθος συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται.
Με σύνθημά μας «ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ», συγκεντρώνουμε τρόφιμα, τυποποιημένα ή νωπά προϊόντα καθώς επίσης είδη καθαριότητας και υγιεινής τα οποία θα διανέμονται από τη «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» που έχει δημιουργήσει η ΚΟ.Δ.Ε.Π. επί της οδού Αγχιάλου 104 στην Αγία Σοφία του Πειραιά.
Το ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 4 Απριλίου μέχρι και τη Μ. Πέμπτη 12 Απριλίου στην πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
Σε αυτή την εποχή της βαθύτατης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, το νόημα της αλληλεγγύης ισχυροποιείται όλο και περισσότερο.

Σας θέλουμε όλους κοντά μας, γιατί
«ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ