29 Απρ 2012

ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΙΩΑΝΝΗΣ : ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ !

-Αρθρο του Ι.Δ. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ  υποψήφιος βουλευτής Α' ΑΘΗΝΩΝ με το "ΟΧΙ". 
- ΑΘΗΝΑ - ΕΛΛΑΣ

   -Γιατί πρέπει να υπερψηφιστεί ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ -ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ "ΟΧΙ" - δυναμική-ενωτική συνεργασία του Ε.ΠΑ.Μ. (Δημ. Καζάκης) - ΔΗΜ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Στ. Παπαθεμελής) και 36 ανεξάρτητα ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ - που κατέβηκαν στις πλατείες της λαϊκής οργής , για να διαμαρτυρηθούν για τον ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ της καθημερινότητάς μας :

α) Επειδή είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΨΥΧΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !
-Του απλού Ελληνα πολίτη που νοιώθει διαλυμένη την αξιοπρέπεια του , απαξιωμένους τους δημοκρατικούς θεσμούς, εκχωρημένη την εθνική - λαϊκή κυριαρχία της χώρας.

β) Επειδή έχει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ - ΣΑΦΕΣ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ πρόγραμμα διακυβέρνησης και ΑΜΕΣΗΣ ΕΞΟΔΟΥ από την τεχνητή "κρίση'' που δημιούργησαν τα χρηματοτραπεζικά συμφέροντα .

γ) Επειδή ΠΙΣΤΕΥΕΙ στην "ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ" και έχει ΕΤΟΙΜΟ ΣΧΕΔΙΟ για την αποτελεσματική ΕΦΑΡΜΟΓΗ της - από τους ίδιους τους Ελληνες πολίτες - είναι το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ της χώρας μας , που μας στερεί η ντόπια και ξένη ΔΙΑΠΛΟΚΗ - εδώ και 190 χρόνια !

δ) Το "ΟΧΙ" είναι ΕΝΩΤΙΚΟΣ πολιτικός συνασπισμός ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ της χώρας και έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ - σε κάθε περιοχή της πατρίδας μας (τα "μυστικά γκάλλοπς" το αποδεικνύουν ... περίτρανα!).

ε) Το "ΟΧΙ" έχει ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ - ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ - ΕΝΤΙΜΕΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ λύσεις σε ΟΛΑ τα προβλήματα που ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ και τις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ !

-ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ το πιο ΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ - τη ΛΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ - ώστε να μετατρέψουμε τη χώρα σε ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ (και πυξίδα) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - για κάθε χώρα - ΠΑΝΤΟΥ !

- ΘΕΛΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ !

- Το βράδυ της 6ης του Μάη ελάτε να πανηγυρίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - ΕΝΩΜΕΝΟΙ - σε κάθε πλατεία της χώρας - την απαρχή μιας ΝΕΑΣ - ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ για την ΕΛΛΑΔΑ !

-Η "σιωπηλή"- ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ πλειοψηφία των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ πολιτών της πατρίδας μας - παίρνει το λόγο !

-ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ "ΟΧΙ" - ΠΑΝΤΟΥ στην ΕΛΛΑΔΑ !

- Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ του "ΟΧΙ" θα είναι
ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !

ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΙΩΑΝΝΗΣ
( υποψήφιος βουλευτής Α' ΑΘΗΝΩΝ με το "ΟΧΙ".)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ