28 Ιουν 2012

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Έκδοση κάρτας προνομίων


  Η «ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ» είναι μια διαρκής κάρτα ειδικών τιμών (όχι πιστωτική), που δίνεται δωρεάν στους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις μέλη μας, αλλά και σε Δημοσίους υπαλλήλους, σε συνταξιούχους και σε ειδικές ομάδες πληθυσμού που έχουν χάσει μεγάλο μέρος του εισοδήματός τους,
λόγω της οικονομικής κρίσης. Επίσης, έχουμε εκδώσει τη «ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ» που απευθύνεται στα μέλη του Συλλόγου μας και στα μέλη των οικογενειών τους .
            Αξίζει να σημειώσουμε ότι, μέχρι στιγμής, έχουν δοθεί συνολικά περίπου 6.500 κάρτες προνομίων και την παρούσα χρονική στιγμή τυπώνεται ξενόγλωσση λίστα με τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις, που θα διανέμεται μέσα από το τουριστικό τρένο του Πειραιά στους τουρίστες των κρουαζιεροπλοίων που επισκέπτονται την πόλη μας.
Επίσης, η «ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ» συνοδεύεται από ειδικά επιμελημένο έντυπο-κατάλογο με τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, τον οποίο εκδίδουμε δυο φορές το χρόνο σε συνεργασία με την πειραϊκή εφημερίδα «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ», που προβάλλει συστηματικά τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια.
            Στις δύσκολες εποχές, όπως αυτή που διανύουμε, πρέπει να αγκαλιάσουμε, να υποστηρίξουμε και να διαφημίσουμε το προωθητικό αυτό προϊόν, αλλά και να προσφέρουμε έκπτωση μεγαλύτερη από την συνηθισμένη εμπορική πολιτική της επιχείρησής μας, ώστε να γίνει περισσότερο ανταγωνιστικό.
Με πολλά μικρά πράγματα μπορούμε να αλλάξουμε την αναπτυξιακή φυσιογνωμία της τοπικής μας αγοράς.
            Για τυχόν διευκρινήσεις, η γραμματεία του ΕΣΠ είναι στη διάθεσή σας, προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά, στο τηλ. 210 4176318.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ