19 Ιουλ 2012

Άγριος καβγάς δημοσιογράφου με βουλευτές

Τα νέα της ημέρας αναφέρονται στον άγριο λεκτικό καβγά που ξέσπασε ανάμεσα στο δημοσιογράφο της εφημερίδας τα ΝΕΑ, Γ. Παπαχρήστο και του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη και Νάσο Αθανασίου.


Ένα σχόλιο του δημοσιογράφου για την ερώτηση που είχαν κάνει οι δύο βουλευτές σχετικά με το «στρατό συμβούλων» του Γιώργου Παπανδρέου ήταν η σπίθα που άναψε τη μεγάλη φωτιά.

Με μια επιστολή που έχει τίτλο «το σκυλάκι όπου τρώει γαυγίζει» ο βουλευτής Στάθης Παναγούλης περνάει στην αντεπίθεση. «Ο εγκρατής της Ελληνικής γλώσσης κ. Γ. Παπαχρήστος με σχόλιό του στην εφημερίδα τα ΝΕΑ (18-7-2012) εκφράζεται ειρωνικώς για την ερώτησή μας στη Βουλή των Ελλήνων ,περί στρατιάς των συμβούλων του Γ.Α Παπανδρέου ,εγχωρίων και αλλοδαπών, οι οποίοι στοίχισαν στον ελληνικό λαό αμύθητα ποσά» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Στάθης Παναγούλης πριν αρχίσει την καταμέτωπο και όχι μόνο επίθεση.

«…Αντιλαμβανόμαστε την υποχρέωση του κ.Παπαχρήστου τόσο στον κύριο Γ.Α Παπανδρέου, όσο και στον προκάτοχό του στην πρωθυπουργία κ. Κ.Σημίτη, να είναι ΕΥΓΝΩΜΩΝ σε αυτούς οι οποίοι του παρείχαν ΕΠΤΑ(7) αργομισθίες (ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ,ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ κ.λ.π,κ.λ.π). Και επομένως να λαμβάνει χρήματα από το Ελληνικό Δημόσιο, κατά τον νομικό όρο «ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ ΛΗΦΘΕΝΤΑ». Και ως εκ τούτου ο κύριος Γ.Παπαχρήστος βρίσκεται σε ευθεία με αυτό που ο θυμόσοφος λαός μας λέει «το σκυλάκι όπου τρώει γαυγίζει…».



zougla.gr

   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ