30 Οκτ 2012

Δήμος Κορυδαλλού - Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου 2012

Εκατοντάδες κάτοικοι, σύσσωμη η διοίκηση του Δήμου, εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας και των φορέων του Κορυδαλλού, χειροκρότησαν τα νιάτα της πόλης στην καθιερωμένη τους παρέλαση με αφορμή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης συγχαίροντας τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για την άψογη εμφάνισή τους, δήλωσε: «Τιμούμε τη μνήμη των ηρώων του 1940, αντιστεκόμαστε στους σημερινούς εκφραστές του φασισμού και του ναζισμού. Οι μαθητές του Κορυδαλλού, τιμούν σήμερα τους πατριωτικούς αγώνες του λαού μας. Τιμούν την επέτειο της 28ης Οκτώβριου. Το ηρωικό παρελθόν συναντιέται με το ζωντανό παρόν και το ακατάβλητο μέλλον.»
Στον πανηγυρικό της ημέρας η Διευθύντρια του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού κ. Βασιλική Καββαδία τόνισε: Γιορτάζουμε σήμερα την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, του θρυλικού ΟΧΙ που αντέταξε ο λαός μας στη φασιστική πρόκληση. Θυμόμαστε σήμερα όσους έδωσαν τη ζωή τους για τη λευτεριά της πατρίδας μας, όλους τους πατριώτες που χάρισαν στον κόσμο την πρώτη αντιφασιστική νίκη. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Follow us στο twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ