29 Οκτ 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Ο Πειραϊκός λαός τίμησε, με τη μαζική παρουσία του στην παρέλαση, την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Κωστής Μουσουρούλης, ενώ στην εξέδρα των επισήμων παρέστησαν επίσης:
ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ, ο βουλευτής κ. Παναγιώτης Μελάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου, ο Δήμαρχος Πειραιά κ.Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, Υποναύαρχος κ. Αλέξανδρος Θεοδοσίου.

Μετά το πέρας της παρέλασης ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω να διατυπώσω την ευγνωμοσύνη μου στον Πειραϊκό λαό και να εκφράσω την υπερηφάνεια μου για την καθολική συμμετοχή του στην απέριττη γιορτή τιμής και μνήμης στους κορυφαίους αγωνιστές του έπους του ΄40, που είπαν το βροντερό ΟΧΙ στο ναζισμό, που ανέδειξαν το πραγματικό μέγεθος της Ελλάδος, που δίδαξαν ολόκληρη την οικουμένη τι θα πει πίστη στο Έθνος, στη Δημοκρατία, στην Ελευθερία και που έδωσαν εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς για την Ελευθερία, όχι μόνο της Ελλάδος, αλλά και όλων των λαών της Ευρώπης.
Θέλω να ευχαριστήσω, για άλλη μια φορά, τον Πειραϊκό λαό που απομόνωσε εκείνους τους κατ΄ επάγγελμα ταραξίες, που δεν μπόρεσαν να υπονομεύσουν τη μεγάλη μας γιορτή. Είμαι πραγματικά υπερήφανος για τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες. Φέτος όπως θα διαπιστώσατε ανοίξαμε την είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου, προαναγγέλλοντας έτσι τη σύντομη επαναλειτουργία του. Ο Πειραιάς είναι μπροστά. Ο Πειραιάς είναι έξω από το μικροψυχισμό διαφόρων μικρών ομάδων που έχουν κάνει ιδεολογία τους την ακρότητα. Λέμε όχι λοιπόν σε όλους εκείνους του νεοναζιστές, που είτε με αριστερό είτε με δεξιό δήθεν «ένδυμα», προσβάλλουν την ίδια τη Δημοκρατία».
  

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Follow us στο twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ