11 Οκτ 2012

Νέοι Έλεγχοι και παραβάσεις στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου


Έπειτα από ελέγχους που διενεργήθηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου από τον Προϊστάμενο του Γραφείου Αλιείας και Κλιμακίου του Β΄ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά καθώς και από Κοινοτικούς Επιθεωρητές Κλιμακίου του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,
βεβαιώθηκε μία (01) αλιευτική παράβαση σε ιδιοκτήτη μηχανότρατας για αλιεία και εμπορία πενήντα οκτώ (58) κιλών ιχθύων του είδους βακαλάος υπολειπομένων διαστάσεων 17-18 εκατοστά αντί του προβλεπομένου 20 εκατοστών.
Επίσης, βεβαιώθηκε μία (01) αλιευτική παράβαση σε ιχθυέμπορο, για εμπορία των ανωτέρω αλιευμάτων υπολειπομένων διαστάσεων, σύμφωνα με τα δελτία αποστολής.
Τέλος, επιβλήθηκαν ποινικές κυρώσεις σε εταιρεία, για εμπορία αλιευμάτων υπολειπομένων διαστάσεων και συγκεκριμένα έντεκα (11) κιλών και σαράντα γραμμαρίων (11,40 κιλά) του είδους σφυρίδα εισαγόμενη  (38-39 εκατοστά αντί του προβλεπομένου 45 εκατοστών).
Προανακρίσεις διενεργούνται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ συνολικά κατασχέθηκαν 69,40 κιλά αλιεύματα τα οποία πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ