20 Δεκ 2012

Ποια επαγγέλματα έχουν τους περισσότερους ψυχοπαθείς


Διαβάστε τον κατάλογο με τα επαγγέλματα με τους περισσότερους ψυχοπαθείς:

Mε τον όρο "ψυχοπαθής" δεν είναι απαραίτητο να εννοείται ότι κάποιος χάνει το μυαλό του, κάποιον που του αρέσει να βασανίζει και να τυραννά. Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, η ψυχοπάθεια είναι μια διαταραχή της προσωπικότητας η οποία χαρακτηρίζεται από ρηχά συναισθήματα, ανοχή του στρες, ψυχρή αντιμετώπιση των πάντων χωρίς αίσθηση ενοχής, εγωκεντρισμό, ανευθυνότητα, παρορμητικότητα και αντικοινωνικές συμπεριφορές. Διαβάστε τα επαγγέλματα με τους περισσότερους ψυχοπαθείς.
Ο ψυχολόγος Κέβιν Ντάντον ο οποίος ειδικεύεται στην μελέτη της κοινωνικής επιρροής, στο βιβλίο του «The Wisdom of Psychopaths: What Saints, Spies, and Serial Killers Can Teach Us About Success» ( Η σοφία των ψυχοπαθών.
Τι μπορούν να μας διδάξουν για την επιτυχία), μας δίνει τον κατάλογο με τα 10 επαγγέλματα των ψυχοπαθών , αλλά και τον κατάλογο με άλλα 10 επαγγέλματα όπου η ψυχοπάθεια δεν αποτελεί πλειοψηφία.
Επαγγέλματα με ψυχοπαθείς:
- Γενικοί Διευθυντές
- Δικηγόροι
- Εργαζόμενοι στα ΜΜΕ
- Πωλητές
- Χειρουργοί
- Δημοσιογράφοι
- Αστυνομικοί
- Ιερείς
- Σεφ
- Δημόσιοι υπάλληλοι
Όμως όπως είπαμε υπάρχουν και άλλα επαγγέλματα στα οποία οι εργαζόμενοι είναι σε καλύτερη ψυχική υγεία. Αυτά είναι:
- Φροντιστές
- Νοσοκόμοι
- Θεραπευτές
- Τεχνίτες
- Αισθητικοί
- Εργαζόμενοι σε αγαθοεργίες
- Δάσκαλοι
- Καλλιτέχνες
- Ιατροί
- Λογιστές
Σύμφωνα με τον ψυχολόγο και συγγραφέα τα επαγγέλματα όπου συνδέονται με το άγχος αλλά και την εξουσία είναι μια πρόκληση για τους ψυχοπαθείς ενώ εκείνα όπου η ανθρώπινη επαφή είναι άμεση και μεγαλύτερη, αποθαρρύνουν τους ψυχοπαθείς να τα επιλέξουν.


Κάντε like το keratsinivoice στο facebook
Follow us στο twitter

Read more: http://www.newsbomb.gr/blogs/story/263354/poia-epaggelmata-ehoyn-toys-perissoteroys-psyhopatheis#ixzz2FXejVOJZ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ