28 Φεβ 2013

Ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου στο Ειδικό Σχολείο Κορυδαλλού

Έναν ακόμη χώρο άθλησης θα αποκτήσουν σύντομα οι νέοι του Κορυδαλλού και της ευρύτερης περιοχής, όταν θα έχει ολοκληρωθεί το έργο κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου και αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο σχολικό συγκρότημα του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Μουσικού Γυμνασίου Κορυδαλλού. Το έργο έχει προϋπολογισμό 1.404.045 €,
χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττικής και φορέας υλοποίησης είναι ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων.
          Το έργο, το οποίο θεμελιώθηκε πρόσφατα, θα προσφέρει μια σημαντική ενίσχυση στις εκπαιδευτικές και αθλητικές υποδομές της περιοχής. Άλλωστε η χρήση του θα μπορεί να επεκταθεί και πέραν της σχολικής κοινότητας και να αφορά στους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής και συνολικά στη νεολαία του Κορυδαλλού.
Με αφορμή την θεμελίωση του έργου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου, δήλωσε:
«Το έργο κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου που χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Αττικής οδηγεί στην ενίσχυση των εκπαιδευτικών και αθλητικών υποδομών εντός της περιοχής ευθύνης μας. Αποδεικνύεται ότι ο σχεδιασμός και η προσπάθειά μας να εκμεταλλευθούμε τις χρηματοδοτικές δυνατότητες της Ε.Ε. πιάνει τόπο και έχει απτά αποτελέσματα για τους πολίτες του Πειραιά, με υλοποίηση έργων που έχουν αναπτυξιακό και κοινωνικό χαρακτήρα. Επιπροσθέτως χαίρομαι επειδή ο χώρος αυτός απαλλοτριώθηκε επί των ημερών μου ως δήμαρχος Κορυδαλλού μετά από αγώνα με τους τοπικούς κοινωνικούς φορείς».

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ