Σε συνέχεια των Εργαστηριακών Αποτελεσμάτων δειγμάτων που ελήφθησαν μετά από σχετικούς ελέγχους της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Νότιου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, ο ΕΦΕΤ ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι ανιχνεύθηκε DNA αλόγου στα εξής προϊόντα:
- Σαλάμι 'MOCKOBCKAЯ ΠΡΕΜИУΜ' (ΜΟΣΚΟΒΣΚΑΙΑ ΠΡΕΜΙΟΥΜ), σε συσκευασία
των 200g, με ημερομηνία λήξης 22/04/2013, που παράγεται από την Λετονική
επιχείρηση 'SIA GRAVENDALE' (LV A003355 EK ) και διακινήθηκε από την
επιχείρηση 'ΧΑΡΑΤΣΙΔΟΥ Ε. – ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ Α. Ο.Ε.' (Πέτρου Ράλλη 8, Αθήνα)
(ανιχνεύθηκε DNA αλόγου σε ποσοστό 95,8%) - Κονσέρβα 'Κρέας βοδινό στο φυσικό του ζωμό', σε συσκευασία των 325
γρ., με ημερομηνία λήξης 31/10/2014, που παράγεται από τη Λετονική
επιχείρηση 'VIKTORS RADILOVECS VALDES LOCEKLIS RITAL D' (LV A002138 EK )
και διακινήθηκε από την επιχείρηση 'ΟΛΓΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ' (Αριστογείτονος
1, Αχαρναί)
(ανιχνεύθηκε DNA αλόγου σε ποσοστό <1 font=""> - Κονσέρβα 'Τουσόνκα μοσχαρίσια', σε συσκευασία των 400γρ., με
ημερομηνία λήξης 29/10/2015, που παράγεται από τη Γαλλική επιχείρηση
'ETS PAUL TOUPNOT CONCERVES VIANDES" (FR 65 286 002 CE) και διακινήθηκε
από την επιχείρηση 'KΕΣΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.' (Ασπρόπυργος)
(ανιχνεύθηκε DNA αλόγου σε ποσοστό >10%).
Πηγές: ΕΦΕΤ.


Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου