29 Απρ 2013

Κορυδαλλός: Παρέμβαση του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας για την ασφάλεια των μαθητών των 4ου και 5ου Γυμνασίων


Μετά από αίτημα των εκπροσώπων της σχολικής κοινότητας των  4ου και 5ου Γυμνασίων Κορυδαλλού προς τη Δημοτική Αρχή σχετικά με την ασφάλεια των μαθητών και των υποδομών των σχολείων, πραγματοποιήθηκε αυτοψία στην περιοχή των παλιών λατομείων.

Στην αυτοψία διαπιστώθηκε ότι ένα μεγάλο κοντέινερ τοποθετημένο στη βόρεια πλευρά του σχολικού συγκροτήματος θα δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα σε περίπτωση κατολίσθησης.

Για τον λόγο αυτό, το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με το Τμήμα Περιβάλλοντος και τη Δημοτική Αστυνομία οργάνωσε επιχείρηση απομάκρυνσης του κοντέινερ, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 24-4-2013 με την χρήση βαρέων μηχανημάτων, που διατέθηκαν από ιδιώτη βάσει του Μνημονίου συνεργασίας που έχει υπογραφεί.
Ο Διευθυντής του 5ου Γυμνασίου κ. Αθανάσιος Αθανασάκος, ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη για την άμεση ενέργεια. Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής την επιχείρηση συντόνισε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, που ήταν παρών στην επιχείρηση και ο οποίος δήλωσε ότι: «Σύμφωνα με τους προγραμματισμούς, στο αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνει ενίσχυση της περίφραξης, γενικός καθαρισμός και φωτισμός του χώρου με προβολείς που θα τοποθετηθούν στο ΕΠΑΛ».


Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter


 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ