30 Απρ 2013

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΡΑΪΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ


Εθελοντές, δημότες και εργαζόμενοι του Δήμου Πειραιά, με τη συνεργασία και του ΣΚΑΪ και με τη συνδρομή μηχανημάτων καθάρισαν και εξωράισαν σήμερα το Άλσος του Προφήτη Ηλία, φύτεψαν καινούρια φυτά και λουλούδια, έβαψαν τα ρείθρα των πεζοδρόμων και περιποιήθηκαν γενικότερα το πάρκο, αναδεικνύοντας καλύτερα τη φυσική του ομορφιά.


Στην επιχείρηση καθαρισμού παρόντες ήσαν: Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος καθώς και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γρηγόρης Καψοκόλης και Παναγιώτης Ρέππας.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος προέβη, σχετικά με αυτή τη δράση, στην ακόλουθη δήλωση:
«Καταρχήν βρισκόμαστε στον ομορφότερο λόφο της Ελλάδος. Και για να μην είμαι πολύ υπερβολικός του Λεκανοπεδίου Αττικής. Στο γνωστό και χιλιοτραγουδισμένο λόφο του Προφήτη Ηλία, «στου Προφήτη Ηλία τα στενάκια», στο Άλσος, όπου κάναμε μια εκτεταμένη προσπάθεια σε συμμαχία με τους δημότες και τους εθελοντές για να τον καθαρίσουμε και να τον εξωραΐσουμε, για να μπορούν να τον απολαμβάνουν, όχι μόνο οι δημότες του Πειραιά, αλλά όλοι οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου Αττικής και οι τουρίστες. Ευχαριστώ λοιπόν και τους εργαζόμενους και τους δημότες και προπαντός τους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας».



Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter


 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ