30 Μαΐ 2013

Μια βραδιά με τα Τμήματα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου & μαθητές του 3ου Δημοτιικού στον Κορυδαλλό

Βράδυ Δευτέρας 27 Μαΐου και πλήθος κόσμου γέμισε το φιλόξενο θέατρο της πόλης μας "Θανάσης Βέγγος" στην καλοκαιρινή εκδήλωση των Τμημάτων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Κορυδαλλού.

Ο τίτλος - εύρημα της φετινής εκδήλωσης " τα νιάτα είναι δυο φορές " προϊδέαζε γι αυτό που παρακολουθήσαμε. Παππούδες, γιαγιάδες και εγγόνια μαζί μας χάρισαν μια αξέχαστη βραδιά, με τα χορευτικά τους, τα φωνητικά τους, τα σκετσάκια τους, μα πάνω απ΄ όλα με την άψογη εκτέλεση των ρόλων τους.



Το μπρίο και το νάζι επί σκηνής λοιπόν με τα παιδιά της Δ' και της Ε' τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου σε ρόλους ...κονφερανσιέ να μας παρουσιάζουν τα δρώμενα που ακολουθούσαν, την εξαιρετική Χορωδία μας που συνοδεύτηκε αλλά και κατραχειροκροτήθηκε από το κοινό σε όλα τα τραγούδια που απέδωσε, τις Χορευτικές μας ομάδες πολύχρωμες στις πλούσιες παραδοσιακές στολές τους που εκτέλεσαν έξοχα χορούς τους τόπου μας,την Ομάδα Χοροκίνησης που με το φετινό της θέμα, έναν εύστοχο πολιτικοποιημένο σχολιασμό της οικονομικής κρίσης στον Ευρωπαϊκό Νότο, εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά το κοινό κι όλα τα προηγούμενα έμπλεκαν γλυκά με τα χορευτικά και τα θεατρικά των παιδιών κι απογειώθηκαν στην απόδοση των ποιημάτων που είχαν γράψει μέλη των Τ.Α.Π.Η. ή τα παιδιά τα ίδια, ποιήματα γεμάτα αγάπη για τα νιάτα και σεβασμό για τα ...δεύτερα νιάτα.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης τόνισε τη βούληση της Δημοτικής αρχής να μην κλείσει κανένα Τ.Α.Π.Η. και να στηρίξει όλες τις κοινωνικές δομές του Δήμου και συνεχάρη για τη λειτουργία όλων των Τμημάτων την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Μαρία Διακάτου που στην ομιλία της αναφέρθηκε στον κύριο υποστηρικτικό ρόλο που την κρίσιμη αυτή την περίοδο παρέχουν στις οικογένειες οι παππούδες και οι γιαγιάδες.

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ











Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ