27 Ιουν 2013

Ενας Ελληνας την... «έπεσε» στην πρόεδρο της Yahoo!

 Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφει η γνωστή βρετανική εφημερίδα –όπως και μεγάλο κομμάτι του παγκόσμιου Τύπου- με πρωταγωνιστές έναν Έλληνα μέτοχο της Yahoo και την πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλό της, Μαρίσα Μάγιερ (Marisa Mayer).

Χθες πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνέλευση των μετόχων της Yahoo, η πρώτη για την φρέσκια –και νεότατη- πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλό της. Και ήταν επεισοδιακή!
Κάποια στιγμή, τον λόγο πήρε ένας Έλληνας –όπως προέκυψε- μέτοχος, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο και, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ήταν… χειμαρρώδης.
"Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Αρχικά, είμαι ο Γιώργος Πόλις, έχω 2.000 μετοχές της Yahoo, είναι Έλληνας και είμαι ένας πορνόγερος [dirty old man] και εσύ είσαι γοητευτική, Μαρίσα", δήλωσε ο Γιώργος κάνοντας όλους στην αίθουσα να αρχίσουν τα γελάκια –μην μπορώντας, προφανώς, να συνειδητοποιήσουν τι άκουσαν τα αυτάκια τους.
Στη συνέχεια, ο Πόλις ενημέρωσε ότι –όπως και άλλοι μέτοχοι- δεν έχει πάρει ακόμη χρήματα πίσω από την επένδυσή του, παρά τις βεβαιώσεις για το αντίθετο, ρωτώντας τελικά πότε υπολογίζουν οι υπεύθυνοι να συμβεί κάτι τέτοιο, και αν υπάρχει πιθανότητα να εξαγοραστούν από την Google.

Τα σχόλια του Πόλι αγνοήθηκαν από τη Μάγιερ –η οποία, παρεμπιπτόντως, στα 38 της χρόνια βρίσκεται στο Νο 32 τις λίστας του περιοδικού "Forbes" με τις πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου- ενώ την απάντηση ανέλαβε να δώσει ένα άλλο στέλεχος της εταιρείας.

hmerisia.gr

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ






Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ