3 Ιουλ 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ

 Επιστολή – απάντηση στην Επίτροπο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση κυρία Μαρία Δαμανάκη έστειλε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, στην οποία τονίζεται:

«Αξιότιμη κυρία Επίτροπε,
Έλαβα χθες την επιστολή σας και ως Δήμαρχος της πόλης του Πειραιά, θέλω να σας ευχαριστήσω για την ενημέρωση αλλά και για τον συντονισμό μιας σημαντικής νίκης για τη χώρα μας.
Θα ήθελα να μεταφέρετε σε όλους τους εμπλεκόμενους την ικανοποίησή μας, για την μεγάλη τιμή που έγινε στην πόλη του Πειραιά, αλλά και τη δέσμευσή μας να γίνουμε πραγματικά η Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα της Ναυτιλίας το 2015.


 Η πρόκληση είναι μεγάλη και για να πετύχουμε αυτόν τον εθνικό στόχο χρειαζόμαστε τη συνεργασία και τη βοήθεια όλων. 
Εμείς, ως δημοτική αρχή να είστε βεβαία ότι θα κάνουμε όχι μόνο ό,τι χρειάζεται για να πετύχουμε αλλά και πολύ περισσότερα, καθώς η ευθύνη μας να αναδείξουμε την πόλη μας ως κέντρο της Ναυτοσύνης της Ευρώπης είναι μεγάλη.
Εξάλλου, όπως έχει πει και ο νομπελίστας ποιητής μας, Οδυσσέας Ελύτης : Μια ελιά, ένα αμπέλι και ένα καράβι αρκούν για να ξαναδημιουργήσεις την Ελλάδα. Σηκώνουμε από σήμερα τα μανίκια για να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας, ώστε να είμαστε πανέτοιμοι.
Πρόκειται για μια ευκαιρία που δεν θα αφήσουμε να χαθεί. Ο Πειραιάς πρωταγωνιστής στην νέα Ελλάδα, στην Ευρώπη, στον Κόσμο.
Θα τα καταφέρουμε και αυτό να το πείτε στους εταίρους μας. Η ιστορία ναυτοσύνης αυτού του τόπου, 2500 χρόνια τώρα, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση.

Με εκτίμηση
Βασίλειος Ι. Μιχαλολιάκος
Δήμαρχος Πειραιά»

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ






Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ