26 Αυγ 2013

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε την Τετάρτη το βράδυ στην πλαζ Φρεαττύδας, όπου με φόντο την Αυγουστιάτικη πανσέληνο, άκουσε τη Λένα Παπαδοπούλου σε λαϊκές επιτυχίες της.
Η τραγουδίστρια με το ξεχωριστό ταπεραμέντο της ξεσήκωσε τον κόσμο, ανεβάζοντας το κέφι για χορό, τραγούδι και διασκέδαση. Η συναυλία που έγινε στο πλαίσιο των δράσεων του Δήμου με τίτλο: «Καθαρές Παραλίες - Καθαρός Πειραιάς», ήταν με ελεύθερη είσοδο και οι καλλιτέχνες συμμετείχαν αφιλοκερδώς


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος απευθυνόμενος στο κόσμο τόνισε ανάμεσα στα άλλα:
«Φίλες και φίλοι καλό υπόλοιπο καλοκαιριού. Υποσχεθήκαμε καθαρό Πειραιά. Υποσχεθήκαμε καθαρές παραλίες με ελεύθερη την είσοδο για όλους. Το κάνουμε σήμερα πράξη. Υποσχεθήκαμε και παραλίες πιο καλές με ψυχαγωγία με συναυλίες. Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω, από τα βάθη της καρδιάς μου, τη Λένα Παπαδοπούλου, που είναι απόψε μαζί μας για να μας τραγουδήσει.

Πριν από λίγο μου υπενθύμισε ότι είναι από τη Θεσσαλονίκη. Η Θεσσαλονίκη και ο Πειραιάς έχουμε πολλά κοινά. Εμείς είμαστε το εθνικό μας λιμάνι. Είμαστε πολύ όμορφες πόλεις και οι δυο και αγαπάμε και τη ψυχαγωγία και τη διασκέδαση. Έχουμε κι άλλα να κάνουμε στη Φρεαττύδα. Θα φύγει εντελώς η παραβατικότητα. Τις επόμενες μέρες γκρεμίζονται οι παράγκες. Όλη η Φρεαττύδα θα είναι ελεύθερη για όλο τον Πειραϊκό λαό. Καλή διασκέδαση, να είστε καλά και να πιστεύετε στον εαυτό σας. Και τα παράπονα σας στο Δήμαρχο!»

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ






Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ