30 Οκτ 2013

Τι συμβαίνει με τα δημοτικά συμβούλια του δήμου Κερατσινιού- Δραπετσώνας?



Τα περισσότερα δημοτικά συμβούλια του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας είτε αναβάλλονται λόγω μη απαρτίας είτε λόγω  της μεγάλης θεματολογίας τους ,πολλά σημαντικά ζητήματα του Δήμου δεν προλαβαίνουν καν να συζητηθούν.

Το αποτέλεσμα είναι πολλά θέματα να έχουν μείνει πίσω για αρκετούς μήνες!

 Συγκεκριμένα χθες από τα 38 θέματα που βρίσκονταν στην ημερήσια διάταξη συζητήθηκαν μόλις τα 6 σε 4 ώρες, εκ των οποίων τα 4 αναβλήθηκαν και τα 2 από αυτά που αφορούν υπηρεσίες του Δήμου πάρθηκαν στο πόδι  με αποτέλεσμα η συζήτηση να συνεχιστεί και πάλι σήμερα!

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλους τους δημοτικούς συμβούλους ΑΠΛΩΣ να κάνουν την δουλειά τους και να τιμούν τους συμπολίτες τους που τόσο πολύ παρακάλαγαν προεκλογικά να τους εμπιστευτούν. Η τακτική αυτή είναι τελείως παράλογη! Ποιος ο λόγος να είστε εκλεγμένοι εάν δεν συμμετέχετε στα συμβούλια! Αν νομίζεται πως δεν μπορείτε να προσφέρεται στα κοινά αυτού του Δήμου υπάρχει και η λύση της παραίτησης...
Παρακαλούμε πολύ αναλάβετε τις ευθύνες σας ….

......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ