9 Οκτ 2013

«Αστακός» λόγω Χρυσής Αυγής το Καραϊσκάκη

Oι αναμετρήσεις της Εθνικής με τη Σλοβακία και το Λιχτενστάιν έχουν προκαλέσει... συναγερμό στις αρχές, οι οποίες θα λάβουν ειδική μέριμνα προκειμένου να μη δημιουργηθεί θέμα με παρουσία Χρυσαυγιτών.

Η ιδιαίτερη προσοχή που θα δοθεί θα είναι στην είσοδο πανό της οργάνωσης μέσω συνδέσμων φιλάθλων της εθνικής ομάδας. Ο πιο γνωστός σύνδεσμος από αυτούς είναι η «Γαλάζια Στρατιά» της οποίας συνιδρυτής υπήρξε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος. Βέβαια πλέον η εμφάνισή της δεν είναι τόσο συντεταγμένη και τα μέλη της εμφανίζονται σε πιο μικρές ομάδες διασκορπισμένες στις εξέδρες.
Ακόμα ένας σύνδεσμος είναι ο «Blood and Honour» (Αίμα και τιμή), τα μέλη του οποίου όμως διατείνουν ότι δεν έχουν καμμία σχέση με την Χρυσή Αυγή. Οι «Blood and Honor» ιδρύθηκαν το 1987 στη Μεγάλη Βρετανία ως μουσικό κίνημα νεοναζί και στην Ελλάδα εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στα Τρίκαλα.
Οι αστυνομικές αρχές έλεγαν πως είχαν πληροφορίες πως ίσως υπήρξε κάποια δράση των Χρυσαυγιτών στα επερχόμενα παιχνίδια της εθνικής στο Καραϊσκάκη και γι'αυτό θα λάβουν πρόσθετα μέτρα.
http://www.pamesports.gr/

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ






Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ