31 Οκτ 2013

Μιχελάκης-Κουίκ και στη μέση ο Καλλικράτης

Ακόμη δεν έχει καταλάβει η στήλη πώς κλείστηκε η συνάντηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.
Οποιος βουλευτής θέλει πηγαίνει και βγάζει μια φωτογραφία με τον Μιχελάκη και ενημερώνεται για τις αλλαγές που θα γίνουν στον «Καλλικράτη«; Προχωρημένο. Εκτός αν παίζει κάποιο ρόλο το δημοσιογραφικό παρελθόν και των δύο στην τηλεόραση, που -όσο να ναι- είναι κάτι που δημιουργεί μια κάποια ψυχική εγγύτητα.
Ο Τέρενς Κουίκ ζήτησε να πληροφορηθεί από τον Υπουργό για την πρόοδο του νομοσχεδίου που αφορά τις αλλαγές του «Καλλικράτη» στη Λέσβο και την Κέρκυρα. Ο Γιάννης Μιχελάκης τον ενημέρωσε ότι πολύ σύντομα το νομοσχέδιο θα είναι στη Βουλή με όλες τις τελικές αποφάσεις του Υπουργείου του. Τώρα, γιατί ο Κουίκ «καίγεται» ειδικά για τη Λέσβο και την Κέρκυρα, είναι κάτι που η στήλη δεν γνωρίζει και, προφανώς, δεν «καίγεται» να μάθει. Στην Κεφαλλονιά, πάντως, ακουγόταν ότι θα πολιτευθεί ο Τέρενς Κουίκ στις επόμενες εκλογές.
Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΛ έθεσε επίσης στον υπουργό Εσωτερικών και το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών, ως προς το οποίο ο Γιάννης Μιχελάκης διαβεβαίωσε τον Τέρενς Κουίκ ότι θα φροντίσει ώστε να μην υπάρχουν φέτος προβλήματα.
http://aftodioikisi.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ