31 Οκτ 2013

Έκλεισαν χθες ολα τα εργοστασια της coca cola

Επιτυχία σημείωσε η σημερινή πανελλαδική απεργία στον Όμιλο της Κόκα Κόλα 3 Ε που κήρυξαν από κοινού η Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (Π.Ο.Ε.Ε.Π.) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών.


Όπως αναφέρει η ΠΟΕΕΠ σε ανακοίνωσή της  δεν λειτούργησαν τα εργοστάσια της Θεσσαλονίκης, στο οποίο οι   εργαζόμενοι συμπλήρωσαν ήδη  31 συνεχείς ημέρες απεργίας, του Βόλου, του  Σχηματαρίου,  της  Αθήνας,  της  Πάτρας,  της  Κρήτης  και της  Ρόδου. " Η συνεργασία των δύο Ομοσπονδιών απέφερε αποτελέσματα, το κλίμα στους χώρους των απεργιακών συγκεντρώσεων ήταν μαχητικό και αγωνιστικό και η συμμετοχή ήταν 100% σε όλα τα εργοστάσια." σημειώνει ακόμη η ΠΟΕΕΠ

Να υπενθυμίσουμε ότι η απεργία πραγματοποίηθηκε σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους απολυμένους του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης και για να αντιμετωπιστεί, όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση, η αντιεργατική πρακτική και επιθετικότητα της πολυεθνικής εταιρείας, που «παρά τα τεράστια κέρδη της προχωράει συνεχώς σε απολύσεις και καταργήσεις τμημάτων και εργοστασίων».

Πηγή: alterthess.gr

......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ