25 Νοε 2013

Σπουδαστή με Σύνδρομο Down έκοψε το υπουργείο Τουρισμού! -

Στον... Καιάδα αποφάσισε να ρίξει η ∆ιεύθυνση Τουριστικής Εκπαίδευσης του υπουργείου Τουρισµού τον 21χρονο Ιάκωβο Ανδρεαδάκη επειδή πάσχει από σύνδροµο Down.



Ο νεαρός Ιάκωβος ήταν το πρώτο παιδί, πανελλαδικά, µε σύνδροµο Down που τον Ιούνιο του 2013 ολοκλήρωσε τη Γ’ τάξη του Γενικού Λυκείου µε 18,8, αποφάσισε να κάνει τα χαρτιά του για να φοιτήσει στο ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελµάτων Αναβύσσου και συγκεκριµένα στον τοµέα «Ξενοδοχειακές υπηρεσίες και τροφοδοσία». Με μια μονοκυδιλιά όμως η τριμελής επιτροπή του υπουργείου Τουρισμού αποφάσισε να αφαιρέσει το δικαίωμα της ίσης μεταχείρισης για τον Ιάκωβο.
- See more at: http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/item/8600-spoudasti-me-sindromo-down-ekopse-to-ipourgeio-tourismou#.UpMjzOLlMSE

......................................................................................................................................................................





Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ





Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!


Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:

Email: keratsinivoice@gmail.com






Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter














Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ