28 Νοε 2013

Eλληνοτουρκικό ξύλο στο ΣΕΦ (Βίντεο)

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε την Πέμπτη το ΣΕΦ τρία περίπου λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γαλατάσαραϊ, για τους ομίλους της Euroleague.


Όλα ξεκίνησαν σε διεκδίκηση για ένα ριμπάουντ σε ελεύθερη βολή του Αρόγιο. Ο Μπέγκιτς και ο Μενσά-Μπονσού αλληλοσπρώχτηκαν για να πάρουν καλύτερη θέση και ο αριστερός αγκώνας του 30χρονου Βρετανού πάουερ φόργουορντ της τουρκικής ομάδας πέρασε ξυστά από το πρόσωπο του σέντερ των Πειραιωτών.

Ο Μπέγκιτς θεώρησε πως ήταν εσκεμμένη η κίνηση αντιπάλου του και απάντησε με αγκωνιά και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα οι δύο παίκτες άρχισαν να ανταλλάζουν μπουνιές, με τον Πρίντεζη να παρεμβαίνει στον καυγά, μάλλον για να τους χωρίσει, αν και φαίνεται αρχικά να σπρώχνει τον Μενσά-Μπονσού.

Πολύ γρήγορα η ένταση μεταφέρθηκε στην εξέδρα, καθώς οπαδοί των Πειραιωτών επιχείρησαν να μπουν στο παρκέ. Για το εν λόγω επεισόδιο στο ΣΕΦ αποβλήθηκαν με ντισκαλιφιέ τόσο ο Άγγλος σέντερ της Γαλατά όσο και Πρίντεζης και Μπέγκιτς, που μάλιστα απειλούνται με τιμωρία.

Αυτό το επεισόδιο όπως ήταν φυσικό επισκίασε την άνετη νίκη με 72-54 σκορ, με την οποία το συγκρότημα του Μπαρτζώκα έφτασε τις 17 συνεχόμενες νίκες στη φετινή σεζόν, σπάζοντας το ρεκόρ των 16 νικών, που είχε από τη σεζόν 1997-98.


video platformvideo managementvideo solutionsvideo player



zougla.gr
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ