9 Νοε 2013

Sex: Πόσοι άνδρες πληρώνουν τελικά...

Θα μπορούσε άραγε το αρχαιότερο επάγγελμα να χάσει τους «πελάτες» του;

Όλο και λιγότεροι είναι οι άνδρες που λένε πως πληρώνουν ή έχουν πληρώσει για σεξ, συγκριτικά με μερικές δεκαετίες νωρίτερα, σύμφωνα με μία νέα έρευνα.
Ωστόσο, οι ερευνητές διατηρούν αμφιβολίες για το αν οι άνδρες απομακρύνονται από το πληρωμένο σεξ ή απλώς δεν το παραδέχονται.
Σε μία σειρά από έρευνες, που διεξήχθησαν ανάμεσα στο 1991 και το 1996, το 17% σχεδόν των ανδρών υποστήριξαν ότι δεν είχαν πληρώσει ποτέ ή είχαν πληρωθεί για σεξ.
Το ποσοστό αυτό, σε νεότερες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από το 2006 έως το 2012, φαίνεται να περιορίζεται στο 13,2%, ενώ πέρσι άγγιξε μετά βίας το 9%.

Σε όλες τις έρευνες, οι άνδρες ήταν αυτοί που πλήρωναν στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι αριθμοί φαίνεται να πέφτουν από γενιά σε γενιά. Συγκεκριμένα, οι άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας ήταν πιο πιθανό να απαντήσουν ότι πλήρωσαν ή πληρώθηκαν για να κάνουν σεξ.

Αντίθετα οι νεότεροι, αναφέρουν πιο σπάνια ότι πληρώνουν ή θα πλήρωναν για σεξ, συγκριτικά με άτομα ίδιας ηλικίας παλαιότερης όμως γενιάς.
Τα νούμερα προέρχονται από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο και στην έρευνα έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 57.000 Αμερικανοί, σταδιακά από το 1972 έως το 2012.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι ερευνητές, ίσως η «στροφή» στις προτιμήσεις των ανδρών να οφείλεται στο ίντερνετ, αλλά και στο γεγονός ότι οι νεότερες γενιές ενημερώνονται καλύτερα σχετικά με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.



Read more: http://www.onmed.gr/sexuality/303153/sex-posoi-andres-plironoun-telika/#ixzz2k8igZhio
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ