29 Νοε 2013

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: ΟΧΙ στις κεραίες του θανάτου!!!(video)


Εντυπωσιακή ανταπόκριση των πολιτών στο ΚΑΛΕΣΜΑ του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Εκατοντάδες πολίτες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου για την αποτροπή της εγκατάστασης κεραιών υψηλής ακτινοβολίας κινητής τηλεφωνίας, στην περιοχή Ζέστενα (πάνω από το γήπεδο των Σιταποθηκών) την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου.
Την ώρα που η δημοτική αρχή πρασινίζει το ΟΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, φυτεύοντας χιλιάδες δέντρα, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας προσπαθούν να «φυτέψουν» συστηματικά και πίσω από την πλάτη των κατοίκων τη μια κεραία πίσω από την άλλη, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία ανυποψίαστων πολιτών.
Το «άλσος» των κεραιών που μεγαλώνει συστηματικά τα τελευταία χρόνια στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα έχει ενεργοποιηθεί ένα κίνημα πολιτών που με συντονισμένες δράσεις αντιστέκεται στην ανεξέλεγκτη δράση των εταιρειών. Εκατοντάδες πολίτες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ στον ηλεκτρομαγνητικό ΘΑΝΑΤΟ των Εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, κάνοντας συνείδηση σε πολύ κόσμο, ότι όταν οι εταιρείες αυθαιρετούν με την ανοχή και τη συμμετοχή του κράτους, η κινητοποίηση των κατοίκων είναι η μόνη απάντηση για να λυθούν τα προβλήματα μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ









......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ