8 Δεκ 2013

Βιβλίο : «Το παγοποιείο» , του Στέλιου Μοίρα.



O Στέλιος Μοίρας γεννήθηκε το 1984 και μεγάλωσε στο Κερατσίνι.
Εργάζεται ως κοινωνικός λειτουργός ενώ είναι τακτικός αρθρογράφος
στο κινηματογραφικό blog pamecinema iraklio.

 

Για όσους τον γνωρίζουν, ο Στέλιος από μικρός έδειχνε τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες. Ξεχώριζε από ένα σύνολο παιδιών είτε μέσα από την μουσική του είτε μέσα από τα κείμενα του. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πορεία του και του εύχομαι καλή συνέχεια. 




Το παγοποιείο μπορείτε να το διαβάσετε δωρεάν πατώντας εδώ. Πρόσφατα εγραψε και μια ποιητική συλλογή με όνομα Rogamar όπου στην νοτιοαφρικάνικη διάλεκτο σημαίνει προσευχή στη θάλασσα.

Στέλιος Μοίρας

«Το παγοποιείο»

Αντώνης-Ζωή, Χρήστος- Κλειώ, Χριστίνα και Γιώργος.
Τρία ζευγάρια. Έξι διαφορετικοί άνθρωποι και ένα ξαφνικό γεγονός που θα αναστατώσει και θα βάλει σε νέα τροχιά την καθημερινότητα τους.
Ύστερα από την απόφαση ενός από τους ήρωες να συγκρουστεί με ένα κρατικό σύστημα ψάχνοντας περισσότερο τη δική του λύτρωση, οι ζωές όλων θα αλλάξουν φέρνοντας τρομακτικές στιγμές και επιλογές του παρελθόντος ξανά στην επιφάνεια, αυτή τη φορά ακόμη πιο σκληρές, δίχως να αφήσουν σε κάποιους περιθώρια συγχώρεσης ή αλλαγής. Ο Αντώνης που παλεύει να φέρει τη χαμένη του ζωή πάλι κοντά, ο Χρήστος και η αποκάλυψη μιας επικίνδυνης αλήθειας, η Ζωή που παλεύει να ξαναβρεί το εσωτερικό φώς στο σκοτάδι της τυφλότητας της. Η Κλειώ και η μοναξιά του μητρικού ρόλου. Ο Γιώργος με τη Χριστίνα που ζητούν παραπάνω από όσα μπορεί να δώσει ο καθένας στον άλλον.
Συνηθισμένοι άνθρωποι σε ασυνήθιστες καταστάσεις μέσα σε μια γυμνή, σύγχρονη Ελληνική πραγματικότητα που ανακαλύπτουν τη δική τους σκληρότητα απέναντι στον κόσμο μα πιο πολύ ανακαλύπτοντας τη δική τους τραυματισμένη Αλήθεια.







......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ