17 Δεκ 2013

Ηχητικό : Ο Β. Τσάπας μίλησε στον NOVA SPORT FM για τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του αγώνα της Κυριακής.Ο γενικός αρχηγός του Φάρου Κερατσινίου Β. Τσάπας μίλησε στο ραδιόφωνο του nova sport fm 94.6 για την μεγάλη φιλανθρωπική προσπάθεια της ομάδας την Κυριακή αλλά και για τον Φάρο Κερατσινίου.


Την Κυριακή που μας έρχεται 22/12 και ώρα 17:00 το απόγευμα, ο Φάρος στα πλαίσια του
σημαντικού παιχνιδιού που δίνει με την Κύμη στο κλειστό της ιχθυόσκαλας  πρωτοπορεί και δείχνει το κοινωνικό-φιλανθρωπικο του πρόσωπο. Η γενική είσοδος η όποια καθορίζεται στο συμβολικό ποσό των 2 ευρώ θα δωριστεί εξ ολοκλήρου στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Κερατσινίου. Επίσης η διοίκηση προσκαλεί τον κόσμο του Κερατσινιού να φέρει οτιδήποτε μπορεί να φάνει χρήσιμο σε οικογένειες του δήμου μας που τα έχουν ανάγκη.(ρούχα, παιχνίδια, κουβέρτες, σεντόνια κτλ.)
Είναι σημαντικό όλοι μας να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και να φέρουμε στο κλειστό της ιχθυόσκαλας ότι μπορεί ο καθένας. Ας είναι κάτι μικρό ας είναι κάτι παλιό δεν έχει σημασία, πράγματα τα όποια  έχουμε ξεχασμένα σε μια ντουλάπα η σε μια αποθήκη, για κάποιους μπορούν να φάνουν πραγματικά χρήσιμα . Θα είμαστε όλοι εκεί…Ακούστε το ηχητικό:


......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ