26 Ιαν 2014

Ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε, αλλά έζησε ελεύθερος στη Βραζιλία έως το 1985!


Ο Αδόλφος Χίτλερ έδωσε τέλος στη ζωή του με μία σφαίρα στις 30 Απριλίου 1945 μέσα στο καταφύγιό του στο Βερολίνο, όταν διαπίστωσε πως έχασε τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η΄τουλάχιστον αυτό πιστεύαμε μέχρι σήμερα...
Διότι η Simoni Renee Guerreiro Dias στο βιβλίο της «Ο Χίτλερ στη Βραζιλία -Η ζωή και ο θάνατός του» έρχεται να δώσει μία νέα τροπή στις ιστορικές εξελίξεις, ισχυριζόμενη ότι ο Φύρερ απεβίωσε το 1985, σε ηλικία 95 ετών στη Λατινική Αμερική.
Σύμφωνα λοιπόν με την Simoni Renee Guerreiro Dias, ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε, αλλά κατάφερε να βγει ζωντανός από τις στάχτες του πολέμου και από το Βερολίνο να διαφύγει στη Λατινική Αμερική. Αρχικά βρήκε καταφύγιο στην Αργεντινή και μετά στην Παραγουάη.

Ο τελικός του όμως προορισμός ήταν η περιφέρεια Μάτο Γκρόσο στη Βραζιλία, όπου επιδόθηκε σ' ένα κυνήγι θησαυρού, σύμφωνα με τον χάρτη που του είχαν δώσει συνεργοί του μέσα από τους κόλπους του Βατικανό.

Μάλιστα, μέσα στην αγωνιώδη προσπάθεια να σώσει τη ζωή του και να διαφύγει για πάντα τη σύλληψη και την καταδίκη, ο Χίτλερ δεν δίστασε να συνάψει σχέση με μία γηγενή Βραζιλιάνα, μαύρη, ώστε να αποδείξει ότι δεν μπορούσε να είναι ο δικτάτορας εκείνος που σιχαινόταν τους σκουρόχρωμους και είχε όραμα την Αρεία φυλή.

Σύμφωνα με τη συγγραφέα, ο Αδόλφος Χίτλερ είχε μετονομαστεί σε Αδόλφο Λάιπζιγκ και ζούσε στη μικρή πόλη Νόσα Σενιόρα ντο Λιβραμέντο, 30 μίλια από την πρωτεύουσα της περιφέρειας Μάτο Γκρόσο, Κουιάμπα. Η ίδια η συγγραφέας, Βραζιλιάνα που κατάγεται από την Κουιάμπα, λέει ότι ο Λέιπζιγκ ήταν γνωστός στους ντόπιους ως ο "γερο-Γερμανός".

Η δημοσιογράφος-συγγραφέας συνδέει την υποτιθέμενη άφιξη του Φύρερ στην περιοχή με την προσφορά των δικαιωμάτων κυριότητας από το Βατικανό για έναν θησαυρό ιησουητών θαμμένο σε σπηλιά κοντά στη νέα πατρίδα του.

Τονίζει μάλιστα ότι οι υποψίες της επιβεβαιώθηκαν όταν συνέκρινε τη φωτογραφία του Λάιπζιγκ με αυτήν του ηγέτη των ναζί.

Σύμφωνα με τη Simoni, μία Πολωνή καλόγρια αναγνώρισε τον ηλικιωμένο άνδρα που διακομίστηκε στο νοσοκομείο στην Κουιάμπα για επέμβαση στις αρχές της δεκαετίας του '80 και απαίτησε να φύγει, αλλά την επέπληξε η ηγουμένη της επειδή ο άνδρας βρισκόταν εκεί με εντολή του Βατικανό.

Οι ακαδημαϊκοί στη Βραζιλία θεωρούν εντελώς ψευδή τη θεωρία της συγγραφέως ότι ο Χίτλερ έζησε και πέθανε στη Νόσα Σενιόρα ντο Λιβραμέντο.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ