26 Ιαν 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Οικογένεια Φύσσα: Μία ακόμη μαχαιριά η επίθεση

Τον αποτροπιασμό τους για την επίθεση των μελών της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι, στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, εκφράζουν με γραπτή ανακοίνωση η οικογένεια του και οι φίλοι του.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, «η καταστροφή του μνημείου και των διαφόρων αντικειμένων-συμβόλων σχετικώς με τη μνήμη του Παύλου, η διανομή, κατά τρόπο προκλητικό, φυλλαδίων οι ύβρεις και οι απειλές από παρελαύνοντες έξω σχεδόν από την οικία μας με πλήρη στρατιωτική αμφίεση είναι προφανές ότι στοχεύουν όχι μόνο στον εκφοβισμό και κατατρομοκράτηση της οικογένειάς μας, αλλά και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας και αποτελούν μία ακόμη μαχαιριά σε όλους εμάς αλλά και μία μαχαιριά στην ύπαρξη και λειτουργία πανανθρώπινων αξιών».

Δείτε το βίντεο από το MEGA

enikos.gr Οικογένεια Φύσσα: Μία ακόμη μαχαιριά... από Enikos_gr



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ