26 Ιαν 2014

Συγκλονιστική μαρτυρία κατοίκου στο KERATSINIVOICE την στιγμή της επίθεσης των Χ.Α. στο ρεσάλτο!(photoς)


Ένα μικρό παιδί κινδύνεψε από την μανία των ταγμάτων της χρυσής Αυγής. Διαβάστε την καταγγελία που μας έστειλε μια αναγνώστρια:


Με λύπη μου θα ήθελα να σας εκφράσω την αγανάκτηση μου για τα χθεσινά γεγονότα κατά του ρεσάλτο και της γειτονιάς μου. Λεηλάτησαν ξένες περιουσίες όπως το κατάστημα καφέ του κ. Χ. και έσπασαν το σπίτι δίπλα όπου δεν λογάριασαν ένα μικρό κορίτσι την μικρή Μ. την οποία τελευταία στιγμή την έβγαλε η μητέρα της έξω στην αγκαλιά της με κίνδυνο την ζωή της μικρής αλλά και την δίκη της από τις πέτρες καρέκλες και λοιπά αντικείμενα! Το κοριτσάκι βρισκόταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση όπως και οι γονείς της καθώς έβλεπαν την περιουσία τους να καταστρέφεται, η μητέρα ζητείσαι από την αδερφή μου να φυγαδέψει την μικρή σπίτι της , κρατήσαμε την μικρή σπίτι μας μαζί με τα δικά μας παιδιά για να ξεχαστεί λίγο παίζοντας μαζί τους, αφήνοντας τους γονείς της πίσω να προσπαθήσουν να σώσουν ότι μπορούν από το σπίτι τους. Τέλος θα ήθελα να πω σαν απλός πολίτης που αγαπάει το Κερατσίνι γιατί εδώ μεγάλωσα και έχω πλάσει τα όνειρα και τις ελπίδες μου και βλέπω ότι βαφούνε τον τόπο μου μαύρο… ότι Πριν λίγο καιρό ήταν ο Παύλος Φύσσας ο οποίος έφυγε από την ζωή στην προσπάθεια του να μας Περάσει ένα σημαντικό μήνυμα , ας μην το ξεχάσουμε….

αναγώστρια
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ