27 Φεβ 2014

Εντοπίστηκε λαθραίο πετρέλαιο σε παροπλισμένο δεξαμενόπλοιο στο Κερατσίνι

Ποσότητα πετρελαίου 6.000 λίτρων, που δεν συνοδευόταν από παραστατικά έγγραφα που να δικαιολογούν νόμιμη την ύπαρξή της,
εντοπίστηκε από στελέχη της ασφάλειας του β’ λιμενικού τμήματος σε παροπλισμένο δεξαμενόπλοιο στον Πειραιά. Για την υπόθεση συνελήφθη ένα 60χρονος στο Κερατσίνι, ο οποίος έπειτα από προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Στο ίδιο δεξαμενόπλοιο βρέθηκαν επίσης 1.000 λίτρα πετρελαιοειδών στην κεντρική και δεξιά δεξαμενή που δεν είχαν νομότυπα περιστατικά και κατασχέθηκαν, όπως επίσης και 2.000 λίτρα πετρελαιοειδών στη δεξαμενή καυσίμων, που, σύμφωνα με το βιβλίο του πλοίου, θα έπρεπε να είχαν παραδοθεί και εκτελωνισθεί με τον παροπλισμό του.

Από τη Διοίκηση Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, απεστάλησαν δείγματα των κατασχεθέντων πετρελαιοειδών στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Πηγή: newsbeast.gr
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ