28 Φεβ 2014

Διαλυτήριο πλοίων θα φτιαχτεί στη Σαλαμίνα;

Διαλυτήριο πλοίων δρομολογεί στην Πούντα Σαλαμίνας ναυπηγείο, το οποίο πήρε άδεια επέκτασης με Απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού Πάνου Παναγιωτόπουλου προκαλώντας την έντονη αντίδραση της κίνησης πολιτών Σαλαμίνας «Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α».

Η κίνηση πολιτών σε ανακοίνωσή της αναφέρεται στην άδεια επέκτασης, που δόθηκε στα Ναυπηγεία αλλά όπως προκύπτει από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, που έχει υποβληθεί αφορά την «προσθήκη δραστηριότητας διάλυσης πλοίων».
« Η κίνηση πολιτών Σαλαμίνας Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α καταγγέλλει την απόφαση του ΥΠ.ΠΟ. για άδεια επέκτασης στα Ναυπηγεία στην Πούντα Σαλαμίνας. Τη στιγμή που ξεπουλιέται ο ΟΛΠ μαζί με τον αρχαιολογικό χώρο της Σαλαμίνας, αντί το ΥΠ.ΠΟ να το αποτρέψει, κλείνει τα μάτια και ολοκληρώνει την καταστροφή», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στην οποία τονίζεται ακόμα ότι:
«Η Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α καλεί την Δημοτική αρχή και όλους τους πολίτες της Σαλαμίνας σε διαρκή επαγρύπνηση για την ΑΠΟΤΡΟΠΗ της υλοποίησης αυτής της απόφασης, η οποία δεν προσφέρει τίποτα άλλο στον τόπο μας παρά μόνο την καταστροφή του περιβάλλοντος, του πολιτισμού και της ιστορίας μας» .

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό από την Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας στις δημοτικές εκλογές θα υποστηριχτεί η κίνηση πολιτών Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α, με υποψήφια Δήμαρχο την κ. Δέσποινα Καρούση.

http://www.pireas2day.gr/......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ