31 Μαρ 2014

Ομαδική δηλητηρίαση αδέσποτων στο Χατζηκυριάκειο- Αμοιβή 1.000 ευρώ σε όποιον βρει το δολοφόνο

Την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014, σημειώθηκε ομαδική δολοφονία αδέσποτων σκυλιών που ζούσαν στο Χατζηκυριάκειο.
Συγκεκριμένα, τέσσερα μικρά σκυλιά που ζούσαν εκεί τα δύο τελευταία χρόνια, εξαφανίστηκαν.

Αυτό δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από το φιλοζωικό σωματείο Πειραιά ''Πρωτοβουλία για τα αδέσποτα'', που καθημερινά φροντίζει για τα αδέσποτα της περιοχής.

Κάποιοι, εκ των υστέρων, θα έλεγαν καλύτερα να μην τα έβρισκαν ποτέ. Η εικόνα σοκάρει, καθώς τα τρία από τα τέσσερα σκυλιά βρέθηκαν δηλητηριασμένα.

Το σωματείο δεν κάθεται με… σταυρωμένα τα χέρια. Ψάχνει για τον δολοφόνο και θα προβεί σε όλες τις νομικές ενέργειες.

 Η Piraeus Press επικοινώνησε με την Πρόεδρο του σωματείου, Σοφία Χαλικιά, η οποία και επιβεβαίωσε την παρουσία ενός αδίστακτου ανθρώπου στο Χατζηκυριάκειο.

«Ο δολοφόνος είναι άγνωστος. Έχουμε, όμως, κάποιες υποψίες. Είναι ορισμένοι στην περιοχή που δεν τα θέλουν. Ωστόσο, χωρίς στοιχεία δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν».

«Μία μαρτυρία αρκεί για να τιμωρηθεί. Στην περιοχή έχει τοιχοκολληθεί, μάλιστα, επικήρυξη του ΔΙΚΕΠΑΖ για τον δολοφόνο των αδέσποτων ζώων. Το σωματείο θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες δια του δικηγόρου του και θα τιμωρήσει παραδειγματικά τους δράστες που θα αποκαλύψει η έρευνα», ανέφερε χαρακτηριστικά και κατέληξε:

«Εκτός από το εθελοντικό μας έργο, στο οποίο έχουμε δίπλα μας και τον δήμο Πειραιά, πλέον έχουμε γίνει και αστυνομικοί. Οι ύποπτοι παρακολουθούνται και αυτό γίνεται με μεγάλη μας χαρά. Τα μικρά άτυχα σκυλιά ήταν σαν παιδιά μας. Τα δηλητηρίασαν για να απαλλαγούν και πρέπει να πληρώσουν».

Τα τετράποδα της περιοχής που εξοντώθηκαν με δηλητήριο ήταν εμβολιασμένα, καθαρά και περιποιημένα, λεπτομέρειες που τονίζει η κυρία Χαλικιά κατά την διάρκεια της συνομιλίας μας, προκειμένου να καταλάβουμε πως τα σκυλιά δεν «ενοχλούσαν».

Σημειώνεται πως το ΔΙΚΕΠΑΖ θα δώσει αμοιβή 1.000 ευρώ σε όποιον καταφέρει να βρει τον άνθρωπο που δηλητηριάζει τα αδέσποτα στην περιοχή του Χατζηκυριακείου.http://www.piraeuspress.gr
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ