30 Απρ 2014

Εκλογές έρχονται και ο Τζανής θυμήθηκε την Δραπετσώνα στις 15.15 το μεσημέρι....για κλάδεμα!!!

"Το μεγάλο αφεντικό μας είπε να τα κάνουμε τώρα"....ήταν η απάντηση των υπαλλήλων του Δήμου στα παράπονα των κατοίκων της Δραπετσώνας σύμφωνα με καταγγελία δημότη της περιοχής.

Σύμφωνα με τον κάτοικο της Δραπετσώνας ο Δήμαρχος έδωσε εντολή να κοπούν στις 15.15 το μεσημέρι τα δέντρα των γειτονιών δημιουργώντας φυσικά εκκοφαντικούς θορύβους από τα αλυσοπρίονα των υπαλλήλων του Δήμου.

Μετά απο τις φωνές των κατοίκων το συνεργείο σταμάτησε τις εργασίες του και φυσικά παράτησε όπως φαίνεται και στην φωτογραφία τα κομμένα κλαδιά στα πεζοδρόμια.

Επίσης στο μήνυμα του ο κάτοικος αναφέρει ότι σήμερα μετά απο 4 χρόνια έκανε την εμφάνιση του συνεργείο του Δήμου για πρώτη φορά θέλοντας να δείξει ότι παράγει έργο.

Υ.Γ. εμείς πρέπει να ενημέρωσουμε βέβαια και τους υπόλοιπους δημότες ότι είναι κοινό χαρακτηριστικό όλων των Δημάρχων σε καιρούς προεκλογικούς να κάνουν σε μια μέρα όλα αυτά που δεν έκαναν τόσα χρόνια. Που να βρεθείτε στον Πειραιά όπου τα σκουπιδιάρικα βγαίνουν να μαζέψουν τα σκουπίδια στις 14.00 κάθε μεσημέρι δημιουργώντας επιπλέον κυκλοφοριακό πρόβλημα από το ήδη υπάρχον που έχει δημιουργήσει με τις μονοδρομήσεις.
Υπομονή και σε λίγες μέρες θα τελειώσουν αυτά τα απίθανα show.

πηγη
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ