18 Απρ 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ – Πώς οραματίζεται τον Πειραιά σε 5 χρόνια;

Σε συνέντευξή του στο STAR, ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, είπε:

Οι παντογνώστες και οι μάγοι τελείωσαν με την κρίση. Πιστεύω ότι αυτό που πρέπει να κάνω είναι να συντονίσω μια ομάδα ανθρώπων. Φιλοδοξούμε η πόλη να είναι καλύτερη από ότι τώρα σε πολλούς τομείς. Σίγουρα υπάρχει η καθημερινότητα, η καθαριότητα της πόλης και μια σειρά άλλα πράγματα, παιδότοποι, παιδικές χαρές, βρεφονηπιακοί σταθμοί, αλλά υπάρχει και κάτι άλλο που είναι ο βασικός άξονας του προγράμματός μας.Ο Πειραιάς μαστίζεται από την ανεργία. Έχει πολύ μεγαλύτερα ποσοστά από τον μέσο όρο, κυρίως στη νεολαία και στις γυναίκες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε μια ανάπτυξη η οποία θα φέρει θέσεις εργασίας.
Θέλουμε ο Πειραιάς να κοιτάξει προς τη θάλασσα, να φέρουμε επενδύσεις, να στηρίξουμε τις υπάρχουσες επιχειρήσεις, ώστε να μην κλείνουν, διότι ο μόνος τρόπος να βρεις θέσεις εργασίας είναι η ανάπτυξη.
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ