29 Απρ 2014

Μικρής έκτασης πυρκαγιά σε Επιβατικό πλοίο στη Σαλαμίνα

Πυρκαγιά, μικρής έκτασης εκδηλώθηκε χθες πρωινές ώρες σήμερα σε πρυμνοδετημένο σκάφος εντός των ναυπηγείων «ΜΠΕΚΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Π.Ε.-ΚΕΡΑΥΝΟΣ» στη Σαλαμίνα.

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας από την οικεία Πυροσβεστική Υπηρεσία για εκδήλωση μικρής έκτασης φωτιά σε πρυμνοδετημένο σκάφος στα ανωτέρω ναυπηγεία.

Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στην περιοχή όπου σύμφωνα με τους εργαζόμενους των ναυπηγείων, πρωινές ώρες σήμερα, έγινε χρήση πυροσβεστικών μέσων στο μηχανοστάσιο του Ε/Γ πλοίου «ΑΡΙΕΣ ΕΛ» Ν.Π. 6349 λόγω καπνών στον ηλεκτρολογικό πίνακα.

Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ